Haljina stvorena za jesensko vjenčanje

| Fashion |

Uterqüe

Za sve koji imaju pozivnicu za jesensko vjenčanje, a ne znaju što obući, potraga je upravo završila. Kroj, boja, print i formalan izgled, ovu haljinu čine idealnom.

Pozadina u boji vanilije je zapanjujuća i dovoljno neuobičajena da izgleda drugačije, a opet jednostavna i ženstvena te ne ubada u oči. Nešto slično događa se i s cvjetnim printom. Buketi cvijeća izgledaju gotovo inspirirani rokokoom, ali doslovnost printa pruža romantičnu notu koja se zimi zapaža i djeluje inspirirajuće daleko više nego ljeti.

Uterqüe

Osim printa, ni kroj haljine nije casual. Dugi rukavi još su jedan od glavnih karakteristika. Iako većina pri odabiru haljina za goste vjenčanja izabiru one s kratkim rukavima, odnosno bez rukava, dugi rukav bit će idealan za jesen. Rukave savršeno nadopunjuje v izrez te dugačka ''suknja'' koja doseže do gležnjeva. Zanimljiv detalj haljini daju maleni dugmići koji su istovremeno decentni, ali i dovoljno primjetni i zavodljivi. Kroj haljine odgovarat će većini tjelesnih građa i svakako ime sve adute koji čine savršenu haljinu za jesenske događaje poput vjenčanja.

Uterqüe

Haljina je dostupna u online trgovini brenda Uterqüe, koji je prošli godine otvoren za narudžbe u Hrvatsku. 

Uterqüe