Hailey Baldwin i Winnie Harlow su ambasadorice Tommy Hilfiger kolekcije

| Fashion |

 

Tommy Hilfiger je objavio da su Hailey Baldwin i Winnie Harlow ambasadorice brenda za kolekciju jesen 2018.

Kao dio globalne kampanje koja odaje počast ikonama u svijetu mode, umjetnosti, muzike i zabave, poznati top modeli pojavit će se kao zaštitna lica ženske capsule kolekcije TOMMY ICONS.

 “Kao dva trenutno najtraženija supermodela na svijetu, Hailey Baldwin i Winnie Harlow, idealan su izbor za ovu kampanju budući da publiku iz dana u dan osvajaju svojom unutrašnjom snagom i autentičnim vatrenim temperamentom”, rekao je Tommy Hilfiger, tvorca i kreativni direktor brenda.” Ove djevojke predvodnice su nove generacije Tommy žena, jer svemu pristupaju s dosta povjerenja i optimizmom. Spomenute vrijednosti su razlog zbog kojeg sam sretan što sam im poželio dobrodošlicu u našu porodicu.”

“Moda mi pomaže da izrazim svoju individualnost, a dizajn TOMMY HILFIGER-a je savršen da to i provedem u djelo”, rekla je Hailey Baldwin. “Volim kreirati outfite kako bih najbolje izrazila svoju osobnost, i ne mogu dočekati da pokažem ljubiteljima brenda osobni pečat koji sam ostavila na novim TOMMY ICON kombinacijama.”

“Uvijek sam vjerovala u moć prihvaćanja onoga što tebe čini jedinstvenim i snagu kršenja konvencija, tako da sam ponosna što sam danas partner s nevjerojatnim dizajnerom koji zaista dijeli ove vrijednosti”, rekla je Winnie Harlow. “Uvijek sam voljela klasični američki cool stil brenda i jako sam uzbuđena što dijelim svoje omiljene komade sa svim TOMMY HILFIGER fanovima.”

Tommy Hilfiger