Google kaže da je OVO najveći modni trend 2016. godine

| Fashion |

SINCERELY, JULES
SINCERELY, JULES

 Drugu godinu za redom, Google je izbacio izvještaj najvećih modnih trendova godine prema rezultatima vlastite tražilice. Iako su ovi rezultati samo indikator trendova za koje su ljudi zainteresirani, također je i dobar pokazatelj modnih trendova koje bismo mogli dodati u svoj ormar. U ovom slučaju: što kupiti, što nastaviti nositi, a što izbaciti iz ormara!

TREBATE KUPITI: bomber jaknu
Ovaj cool model jakne je praktičan, šik i ako je suditi prema Googleu - super trendi! Bilo da ju odaberete u klasičnoj crnoj varijanti ili pak onoj od svilenog materijala, u mjesecima pred nama svakako ćemo ih vidjeti sve više i više. Pronađite svoj IT model na vrijeme.

ASOS Ultimate Bomber Jacket £45.00
ASOS Ultimate Bomber Jacket £45.00

TREBATE NASTAVITI NOSITI: Off-the-Shoulder topove
Ali ne nužno investirati u nove. Prema Googleu, topovi otvorenih ramena su još uvijek IN (vrlo vjerojatno zbog svoje abnormalne popularnosti ovog ljeta), ali nisu na uzlaznoj putanji trendova. Prema tome, nastavite uživati u svojim favoritima iz ormara, ali s obzirom na to da je jesen iza ugla, nemojte kupovati nove komade. 

TREBATE IZBACITI: bilo što prozirno 
Google kaže da su prozirni komadi i oni koji otkrivaju puno kože definitivno OUT - i moramo priznati da i nismo tužni zbog ovog. Od ultra popularnih "naked" haljina koje smo vidjeli na gotovo svakom crvenom tepihu pa sve do "slučajnog" pokazivanja grudnjaka, ovaj stil definitivno nikad nije ni bio jedan od naših favorita.