Glamurozni komadi blagdanske LuLu Couture kolekcije

| Fashion |

Da u božićno vrijeme ne moraju samo blagdanske slastice biti slatke, dokazuju novi odjevni komadi modnog branda LuLu Couture koje najjednostavnije opisuje upravo taj pojam – beskrajno slatko! Dizajnerica Martina Tutić za božićni edition ostaje vjerna tradiciji, kako i dolikuje u ovo vrijeme blagdana, ali i vlastitom prepoznatljivom stilu.

LuLu Couture

Blagdanska kolekcija inspirirana je bojama Božića, romantikom i svaki komad odiše elegancijom i čistim linijama skladno spojenih materijala. Materijali su prirodni, a najčešće je korištena svila, viskoza, vuna i pliš. Glavni naglasak stavljen je na tople i udobne haljine u prigodnoj crvenoj i zelenoj boji te su boje, iako prigodne za nadolazeće razdoblje, izuzetno nosive i ostatak godine.

LuLu Couture

Za vječne partijanerice koje se spremaju za sezonu božićnih domjenaka i sličnih tematskih parija, ili pak za najluđu noć u cijeloj godini, doček Nove godine, tu su svjetlucave haljine i suknje u kojima neće moći proći neopaženo! Dodatak modnim komadima je i nakit koji će biti kao stvoren upotpunjavanje odjevnih kombinacija, ali i za darivanje svojim najdražima. 

LuLu Couture

Svim ženama koje se žele počastiti u ovo vrijeme darivanja, ali ujedno održavaju zdrave navike i tijekom vremena punog slatkih iskušenja, preporučujemo ovu slatku kolekciju koja će odsad biti još dostupnija!