Gigi Hadid na drugoj naslovnici britanskog Vogue magazina

| Fashion |

Gigi Hadid na naslovnici britanskog Voguea za ožujak
Gigi Hadid na naslovnici britanskog Voguea za ožujak

Nije tajna da je Gigi Hadid (21) trenutno najtraženija i najpopularnija manekenka svjetske modne scene. Praktički ne prođe niti jedan dan, a da ju ne ugledamo u nekom modnom časopisu, editorijalu, kampanji ili na modnoj pisti. Brojni dizajneri ju nazivaju svojom muzom, a brendovi se bore tko će je angažirati za ambasadora...

Tako je Gigi dobila još jednu naslovnu stranu Vogue časopisa, ovoga puta britanskog izdanja. Prekrasna plavuša nosi plavu haljinu dubokog izreza, a fotograf Mario Testino snimio ju je i s bratom Anwarom, koji je također postao dio modne scene. 

Također, Gigi se u intervjuu osvrnula na itekako važno temu u modnom svijetu - opsesiju izgledom. Kada je 2015. godine otvoreno prozvala sve kritičare koji su je nazivali "predebelom" za modnu industriju, "odgovor i odaziv na moje misli, bio je nevjerojatan", kaže Gigi. "Od Victoria's Secret anđelica pa sve do mojih prijateljica koje se smatraju plus-size, svi su mi slali poruke i zahvaljivali mi što sam tako postupila. Svijet stavlja ogroman pritisak na modele, ali nas jednako brzo osuđuje kada padnemo pod njega..."

Gigi Hadid pozira s bratom Anwarom!
Gigi Hadid pozira s bratom Anwarom!