Donatella Versace zbog Lady Gage napravila presedan u Couture svijetu

| Fashion |

Versace Couture 2014
Versace Couture 2014

Couture tjedan mode u Parizu otvorila je revija Ateliera Versace čije je trenutno zaštitno lice Lady Gaga koja je reviju i ogledala iz prvog reda. O onome što smo imali prilike vidjeti na pisti pisali smo ovdje. No ono što je posebno zanimljivo dogodilo se nakon revije i tek se danas saznalo. 

Jedan od najzanimljivijih komada iz kolekcije o kojem su svi pričali svakako je bijela bunda s kristalnom mesh kapuljačom koju su svi novinari i Couture klijentice željeli vidjeti u živo. Naime, običaj je da novinari i klijentice kroz nekoliko dana nakon Couture revije posjete showroom i uživo i izbliza pogledaju pokazane komade koji su se mogli vidjeti na pisti. No svi koji su ovih dana posjetili showroom Ateliera Versace ostali su zakinuti za ovaj jedinstveni komad jer ga je direktno s piste ugrabila Lady Gaga. 

Naime, odmah poslije revije, Lady Gaga ovaj je komad o kojem svi pričaju posudila kako bi zasjala na svečanoj Versace večeri i druženju nakon revije na kojem je bila poseban gost Donatelle Versace. No tijekom večeri joj je ova bunda-haljina toliko prirasla srcu da je zamolila Donatellu da zadrži ovaj unikatni komad, a ona joj je to i dozvolila.

Lady Gaga na večeri u Versace komadu
Lady Gaga na večeri u Versace komadu

Iako je Lady Gaga trenutno zaštitno lice ove talijanske modne kuće, kao bliska Donatellina prijateljica, modni novinari smatraju kako bi se Lady Gaga trebala osjećati itekako počašćeno zbog ovog poklona jer je u najmanju ruku neobično da se neki komad iz Couture kolekcije pokloni poznatoj osobi samo nekoliko sati nakon revije. Možemo reći da je to čak presedan jer ne samo da su Couture komadi unikatni i jedinstveni primjerci već se na izradu svakog od njih utroše sati i sati najfinijeg ručnog rada što ih čini vrlo skupim za izradu pa je i njihova cijena vrlo visoka. 

No čini se kako je Lady Gaga jako dobro upoznata s tom činjenicom jer je s Versaceove revije na svom Twitter profilu uz fotografiju s Donatellom, Riccardom Tiscijem i Francom Sozzani objavila kako nosi couture komad direktno s modne piste.