Dolce&Gabbana predstavili svoju couture kolekciju

| Fashion |

Još prošlog ljeta u Siciliji, talijanski dvojac Dolce&Gabbana se predstavio javnosti sa svojom prvom couture linijom. Kolekcija je obilovala čipkom, oslikanom svilom i bogatim vezom, a prijateljsko druženje, na kojem su bili svi koji znače nešto u svijetu mode, bila je glavna tema mnogih magazina.

Prije par dana, Domenico i Stefano su predstavili svoju drugu kolekciju, ponovno u rodnoj Italiji, ovoga puta u Milanu i izvanrednim komadima se još više približili svijetu visoke mode. I ova kolekcija nazvana Alta Moda, tijekom svog predstavljanja nosila je neslužbeno natpis TOP SECRET, dok ju je gledala publika sastavljena od azijskih princeza, europskih zaljubljenica u modu, ruskih oligarha, kineskih bogatašica i američkih urednica. Naravno, prvi red nije zaobišla ni Monica Bellucci, kao ni Alexandra Schulman i Anna Wintour

Inspiraciju su ponovno potražili u Italiji, te su i ovoga puta ukrasi bili izrađeni na svili i rafiji, dok su od boja prevladavale bijela i zlatna. U medijima je dostupno samo nekoliko fotografija kolekcije, ali i prema ovom možemo zaključiti da je kolekcija polučila uspjeh.