Dokumentarac o Kate Moss povodom njenog 40. rođendana

| Fashion |


Kate Moss za Playboy
Kate Moss za Playboy

Kate Moss, uskoro će, 16 siječnja napuniti, vjerovali ili ne, 40 godina i tom prigodom franuska će TV kuća emitirati dokumentarac o njenom životu. Sa svakom godinom koja prolazi, Kate kao da izgleda sve bolje i bolje, njena energija sve je većam a ljepota sve izraženija stoga ne čudi što je već s 40. godina zaslužila dokumentarac o svom životu. Film koji će obilježiti njena četiri desetljeća života, ali i 25 godinamodne karijere emitirati će se pod nazivom "Looking for Kate".

Kate Moss za Playboy

Kate Moss za Playboy

Paris Première premijerno će emitirati dokumentarac 12. siječnja što je nekoliko dana prije Kateinog rođendana, a reprizirati će ga dan nakon što Kate ugasi 40 svijećica na torti, 17. siječnja. Kate je nedavno bila u središtu pozornosti svih medija zbog naslovnice i editorijala u kultnom časopisu za muškarce Playboy.

Kate Moss za Playboy

Kate Moss za Playboy

Šuška se kako bi film trebao otkriti dosad nepoznatu stranu i nepoznate činjenice o poznatoj manekenki. U filmu o Kate govori prava modna zvijezdana ekipa - David Ross, Paolo Roversi, Peter Lindbergh i Isabel Marant ujedinili su se s pariškim TV kanalom kako saznali što više o Kate. Tim je pročešljao Pariz, London i Milano kako bi istražio detalje o Kate, ali i shvatio kako to da je Kate i u svojim 40-ima kraljica modnog svijeta. S obzirom da je Kate vrlo zatvorena o svom privatnom životu, ovaj film sigurno će biti omiljen među onima koji žele zbati više o ovoj modnoj ikoni.

Kate Moss za Playboy

Kate Moss za Playboy

Od kada je započela njena karijera kada je imala 15 godina, Kate nije stala, mnogo je trendova i mdoela prošlo kroz modu, ali Kate je ostala vječna. Preko 30 naslovnica britanskog Voguea dovoljan su razlog da se Kate može zvati pravom modnom ikonom, a da ne spominjemo nepregledne naslovnice ostalih magazina, kampanje, editorijale i ostalo. Nedavno ju je je British Fashion Council počastilo s nagradom za poseban doprinos modi u čast njenih 25 godina u modnoj industriji.