Damski šarm kao inspriracija za novu kolekciju eNVy rooma

| Fashion |

Bezvremenski šarm damskog chica - kratki je to opis kolekcije za nadolazeću sezonu koju modna kuća eNVy room predstavlja s novom kampanjom. eNVy room žena ove jeseni i zime nosi hlače ¾ dužine, bogate volane, leopard uzorak, metalik boju i zvonolike rukave. Jaki statement komadi kao što su suknja A kroja crvene boje od eko krzna kao i bijela pamučna košulja predimenzioniranih volana učiniti će ove jeseni da ne prođete nezapaženo. Ova raskošna kolekcija može se podijeliti na više međusobno povezanih grupa koje savršeno funkcioniraju kombinirajući ih zajedno. Viktorijansko doba, sedamdesete pa čak i reference na neke starije eNVy room kolekcije poslužile su kao inspiracija i zadale smijer cijele linije za sezonu koja nam dolazi.

eNVy room

Lajt motiv su vezene crvene ruže koje se u kombinaciji s crno bijelim prugama referiraju na eNVy room kolekciju za proljeće ljeto iz 2013 godine. Velika se pedantnost posvetila detaljima koji daju točku na i cjelokupnom dojmu. Slatke kragnice s crnim mašnicama iz kojih nježno izviruju volani asocirajući na viktorijansko doba i retro kaputić od leopard printa koji skidanjem kragne daje dnevniji štih dio su ove eklektične kolekcije koja je kao stvorena za urbanu damu. Cijela linija je zaogrnuta velom damskog chica koji osvaja bezvremenskim šarmom  a dio je rukopisa koji eNVy room iznova uspješno gradi i potvrđuje.

eNVy room

Večernje haljine izrađene su od prozirnog tila ispod kojeg se nosi retro donje rublje i guste samostojeće čarape. Tu su i haljine koje su izrađene od metalik svilenog lamea, viskoznog kadija, macrame čipke i perforirane eko kože. Cijelu kolekciju prate nove torbice koje ove sezone dolaze u bež i crvenoj boji, a posebno je zanimljiva torba u bikoloru crvene i crne boje sa ručkama izrađenim od čipke koje se mogu mijenjati sukladno outfitu.

Šminka: Sanja Agić

Kosa: Frizerski studio COOL 

Modeli: Ana Vukelić, Katarina Skelin, Hana F. Mlakar, Talia

eNVy room