Dalibor Betti za True ostvaruje modne snove poslovnim ženama

| Fashion |

Domaći dizajnerski modni brend True, nenametljivog, profinjenog dizajna i zahtjevnog kroja, namijenjen poslovnoj ženskoj publici na čelu s dizajnerom Daliborom Bettijem, snimio je ovih dana svoj prvi look book. Cijela filozofija branda True, namijenjena je ženi i njezinoj svakodnevici te pokušaju da je ne mijenja u skladu sa sezonskim i trendovskim zbivanjima već se prilagođava potrebama urbane i poslovne današnjice ostavljajući prostora za eleganciju i udobnost. Iz tog razloga, vizuali kampanje sugeriraju nepretencioznost i neformalnost koju će na prvu prepoznati svaka poslovna žena.

True žena želi izgledati sofisticirano, želi kombinacijama komada iz kolekcije izgledati poslovno, lijepo i elegantno, ali istovremeno ne privlačiti previše pozornosti na sebe. Kolekcija se sastoji od više različitih modela poslovnih i cocktail haljina i kostima, u rasponu od poslovnog do svečanog, hlača, bluza, balonera, mantila, suknji i sjajnih kaputa po kojima je Dalibor Betti godina poznat domaćoj modnoj sceni.

Posebni dio kolekcije, u nešto opuštenijem dijelu igra se spajanjem vansezonskih komada haljina koje je moguće nositi u više dužina te kombinirati s drugim komadima iz kolekcije za različiti finalni efekt. Kolekcija je dostupna od početka listopada na Zagrebačkoj adresi Praška 4. Fotografije nove kolekcije snimila je poznata domaća fotografkinja Jelena Balić , a za styling i produkciju pobrinuo se Viktor Drago.