Concept store "GloryBo" donosi brendove iz čak 15 zemalja

| Fashion |

GloryBo concept store

 U Crikvenici se uskoro otvara zanimljiv “Glorybo“ concept store koji će svojom ponudom svjetski poznatih brendova obogatiti ponudu kako grada Crikvenice tako cijele Hrvatske i šire. Ono što je interesantno za sve ljubiteljice mode koje nisu iz Crikvenice ili riječkog područja je upravo on line shoping svih brendova.

 "Glorybo" concept store donosi kupcima originalnu svjetsku modu s profinjenim izborom brendova i ručno rađenih komada, od ekstravagantnog nakita i naočala do chic cipela. U dućanu, kao i web shop-u mogu se pronaći brendovi iz čak petnaest zemalja kao što je švicarski brand čizama i sandala Inuiki, Ducie iz Britanije, Mishka espadrile, Baldowski i Kat Maconie sandale, Beauty omelette traperice, torbe Bagohandicrafts, kaftani Nuelis i Nefes, nakit Ponponiere, kaputi Paltoii, Manu atelier torbe, Alexandra Voltan cipele, Mehtap Elaidi i Lug von Siga haljine, kostimi Oyeswimwear i Lareveche i savršeno skrojena odijela Sorbe.

GloryBo concept store
GloryBo concept store

  “Naš concept store je namijenjen djevojkama i ženama čiji se stil odlikuje sofisticiranosti, elegancijom i profinjenošću te nudi savršen balans između klasike i modernog i nosivog. Željele smo dodati novu kvalitetu kako gradskoj modnoj sceni, tako i regionalnoj” rekla je vlasnica Gloria Borščak.