Coachella kao inspiracija nove "Mariposa by Kristina Bradač" linije torbica

| Fashion |

Kako boho stil najbolje opisuje njezin duh i lifestyle, uspješna dizajnerica torbica - Kristina Bradač za vlastiti brend Mariposa pripremila je kolekciju inspiriranu jednim od najpoznatijih festivala koji promovira Boho lifestyle – Coachella. Nakon prošlogodišnjeg posjeta kalifornijskom festivalu, koji iz godine u godinu sve više oduševljava ljubitelje glazbe i mode, Kristina je, nadahnuta viđenim, pripremila svoju šestu kolekciju torbica.

"Mariposa by Kristina Bradač"

Mariposa SkipperShopper Mariposa, Denim Mariposa te već proslavljeni Mini Peacock ovog puta u white verziji, nastavak su prepoznatljivog Kristininog izričaja, u kojem će i ovoga puta, zasigurno, sve trendsetterice pronaći modni dodatak po svome ukusu: 

"Mariposa by Kristina Bradač"

Mariposa Skipper  je zamišljena kao torbica za cijeli dan. Jednostavnih i čistih linija čini pravi simbol elegancije, dok joj zlatni lanac daje dozu glamura, koja svakodnevnu torbu u trenu pretvara u savršenog suputnika za večernji izlazak. Dolazi u bež, maslinsto zelenoj i trendy svijetlo plavoj boji.

"Mariposa by Kristina Bradač"

Shopper Mariposa namijenjena je ženama koje ne žele razmišljati stane li im sve potrebno u torbu,  već žele prostranu i preglednu svakodnevnu torbu.  Shopper će svojim dimenzijama tako zadovoljiti i najzahtjevnije. Dizajniran je u rozo-bijeloj, bijelo-camel i camel-bijeloj boji.

"Mariposa by Kristina Bradač"

Denim Mariposa – budući da je traper ulitimativni trend ove sezone, i u Mariposi mu je dodjeljeno posebno mjesto. Primamljivih mini dimenzija, s detaljem srca za koji možete birati boju, nezaobilazan je 'must have' svake trendsetterice. 

"Mariposa by Kristina Bradač"

Mini Peacock white – već dobro poznati model ljubiteljicama Maripose, ove sezone stiže u novoj, bijeloj boji. Slijedeći trendove, ali i osluškujući potrebe Mariposica za torbu u posebnim prigodama, Kristina Bradač priredila je sinonim za eleganciju u kombinaciji bijele boje i čipke, inače karakterističnog detalja za Peacock model.  

Kao i do sada, storbice su ručno izrađene u Hrvatskoj, te od vrhunske prirodne kože.