Cjenovno prihvatljive bijele tenisice koje ovu jesen morate imati

| Fashion |

One su udobne i modernije nego ikad prije. Kombiniraju se sa svime te spašavaju vaša stopala od neudobne obuće. U trgovine su pristigli novi modeli tenisica bez kojih jesen ne bi bila potpuna kada je riječ o modi. Klasične s modernim i trendy zaokretom, postat će osnova vaše jesenske garderobe.

One su udobne i modernije nego ikad prije, a kombiniraju se sa svime te spašavaju vaša stopala od bolova prouzrokovanih neudobnim cipelama u kojima provodimo dane.
Tenisice su postale glavni element većine modnih kombinacija. Svestranost bijelih tenisica omogućava im poziciju na samom vrhu naših ormara iz sezone u sezonu. Više niti ne znamo koliko smo bijelih tenisica iznosili kroz naše živote, ali znamo da ćemo zauvijek kupovati nove i imati barem jedan par spreman za duge šetnje i sate provedene na nogama.

Bershka 249,90 kn

Bijele tenisice svoju popularnost ove jeseni moraju zahvaliti i brojnim blogericama i utjecajnim osobama koje ih kombiniraju na bezbroj zanimljivih i primamljivih načina.

No, bijela tenisica više nije ono što je nekada bila. Ovu jesen krase je brojni detalji poput bisera, umjetnog krzna, šljokica, veza... Ukratko, inovacije i trenutni hit modni izričaji, preuzeli su bijelu tenisicu.

Bershka 179,90 kn

Ovu jesen predlažemo vam da ne posežete duboko u vaše džepove kako bi si priuštili nove tenisice. High-street brendovi pripremili su najbolju ponudu bijelih tenisica i uistinu unaprijedili svoju igru. Sada samo za djelić cijene možete provesti jesen u udobnim i trendy bijelim tenisicama

Bershka 229,90 kn