Christian Louboutin novom je kolekcijom doveo eleganciju na vrhunac

| Fashion |

Christian Louboutin Spring 2016

Za proljeće 2016., Christian Louboutin inspiraciju je pronašao u modi 50-ih godina prošlog stoljeća. Kralj crvenih potplata nikad ne razočara, uvijek ostavlja bez daha i u nama budi nevjerojatnu želju za peglanjem kartica. Nakon svake nove kolekcije mislimo da nema šanse da nas obori s nogu onom sljedećom - no upravo to i uspije!

Kroz kolekciju se provlači velik broj različitih tema, a paleta boja jednako je intrigantna - elegantne pastelne pomiješane su sa zemljanim neutralnim i nekoliko jarko neon boja. Niti jedna Louboutinova kolekcija ipak nije kompletna bez malo glamura i šljokica. Kristali, zakovice i šiljci krase nekoliko modela uključujući Circus City, Jereminu i GirlsBestFriend. Također, u kolekciji se nalazi i nekoliko novih dizajna kao što su primjerice Cross Blake i Rivierina. 

Christian Louboutin Spring 2016
Christian Louboutin Spring 2016

Zaključak: proljetna kolekcija Christiana Louboutina nudi cipelu za svaku ženu. Naša ultimativna tri favorita? Opasna Bouvines, Discodeporte sandaleMrs Earlya kako biste i vi odabrali svoje top modele za jesen zavirite u našu galeriju i uživajte u kolekciji koju nam je predstavio sam kralj dizajnerskih cipela...