Idete na proljetno vjenčanje? Imamo idealnu modnu kombinaciju

| Fashion |

Nije pretpostavka, ali iz iskustva već znamo koji će biti najveći hitovi u prodaji. Kada je riječ o vjenčanjima, odnosno onom posebnom na koji ste pozvani kao gošća, formula je jednostavna.

Čeka vas proljetno vjenčanje, a ne znate što obući? Niste jedini. Odjeća za vjenčanja uvijek nam stvara muku. Međutim formula za odabir one idealna je jednostavna. Pastelne boje u kombinaciji s cvjetnim uzorcima daleko su najtraženiji izbor. Upravo zato, znamo da će ovaj kombinezon iz Uterqüea biti hit izbor za proljetna vjenčanja.

Ne možete poreći kako se već niste zaljubili u ovaj kombinezon, kao i mi. Čak i ako vaš stil odijevanja nije romantičan i ženstven, za vjenčanja ipak morate uskočiti u nešto prikladno tom svečanom danu. Ne postoji jače jamstvo uspjeha od pastelnih nijansi i cvjetova, a ako na ovaj kombinezon iz Uterqüea dodate odgovarajuće modne dodatke, možda vam mladenka i zabrani dolazak na vjenčanje u strahu da ćete je zasjeniti.

Cvjetni kombinezon iz Uterqüea napravljen je od 100% viskoze, što znači da nećete imati problem sa znojenjem za vrijeme razuzdanog plesa na podiju jer će vaša koža moći disati. Za događaje poput vjenčanja, važno je osim lijepog kroja i modela izabrati i prirodni materijal, jer ipak ćete morati provesti aktivan dan i noć.