Casting za Toyota Fashion week Zagreb okupio je najbolje domaće modele

| Fashion |

Da vitka linija i lijep izgled nisu presudni za manekenski angažman, pokazao je subotnji casting za predstojeći Toyota Fashion week Zagreb!

Naime, hod u visokim potpeticama na pisti koja u svoja dva smjera mjeri čak osamdeset metara te se spušta niz stepenice, nije mala stvar. Dodajte tome i svjetla reflektora te neizbježnu tremu od javnog nastupa, shvatit ćete da biti jedan od modela koji će predstaviti kolekcije dizajnera nije baš tako jednostavna stvar.

Casting Fashion Week Zagreb

Stoga je ovoga puta zadatak produkcijske ekipe bio ne izbor,već eliminacija djevojaka za koje je ovaj angažman prevelik zalogaj. No ipak atmosfera na castingu bila je sjajna, djevojke su se predstavile u najboljem svjetlu, u domaćem okruženju, a rezultati će biti objavljujeni za koji dan.

Casting Fashion Week Zagreb

Svoje će kolekcije na nadolazežem Toyota Fashion Weeku Zagreb od 15. do 19. svibnja predstaviti najpoznatija imena domaće mode poput Twinsa by Begović i Štimac, Lore, Larie by Marina Lacković Matić powered by Keune, Neba, XD Xenie design, Stolnika, Mandali Mandrille iz Belgije, Cadieuxa, Tare, an-estetika, Jelene Holec, Hope fashion by Irena Berišić Turk, Ateliera Terra Urbana iz Ljubljane, Jet laga i Milice Opačić iz Beograda. 

Casting Fashion Week Zagreb