Brojni poznati pohrlili u Max&Co na novu modnu destinaciju u gradu

| Fashion |

Jučer je u centru Zagreba, u Teslinoj ulici otvoren novi MAX&Co. dućan. Jedan od najpoznatijih talijanskih brandova koji obožavaju fashionistice diljem svijeta u Zagrebu je otvoren prije 16 godina, a s jučerašnjim otvorenjem službeno je preseljen na novu ekskluzivnu lokaciju u samom srcu grada.

Max&Co otvaranje, Anita Dujić

Poznato je kako je svugdje u svijetu aktualni trend da se oživljava centar grada i kako se upravo Max&Co dućani diljem svijeta nalaze u najpoznatijim i najživljim shopping ulicama. Sukladnom tom globalnom trendu, zagrebački se MAX&Co. preselio u novi, ekskluzivniji i moderniji prostor u Teslinoj.  

Max&Co otvaranje, Kristina Krepela

Osim novog prostora predstavljena je i nova ljetna kolekcija. Odjevene u najnovije MAX&Co. trendove sinoć su bile Nevena Rendeli, Kristina Krepela, Anita Dujić i vaterpolistica Petra Bukić koje su pred okupljenima predstavile aktualne modne trendove za ovu sezonu.

Max&Co otvaranje, Lejla Filipović

Tako u petom modulu proljetno-ljetne kolekcije koja se od jučer nalazi na policama dućana prevladavaju prave ljetne, vedre boje, geometrijski uzorci, prugice, cvijeće te nježne i pastelne boje. Kao i uvijek kod ovog poznatog branda u kolekciji prevladavaju najfiniji prirodni ljetni materijali poput pamuka i svile. 

Max&Co otvaranje, Nevena Rendeli

U ovom novom, modernom sjedištu svjetski poznatog brenda, u ugodnoj i opuštenoj atmosferi, uz šampanjac i kolačiće, u predstavljanju nove kolekcije proljeće/ljeto uživale su brojne poznate osobe poput Lejle Filipović, Ivane Šundov, Suzy Josipović Redžepagić, Martine Podgorski, Ljiljane Vinković i Sanje Pilić. 

Max&Co otvaranje, Nevena Rendeli, Kristina Krepela, Anita Dujić i Petra Bukić

Inače, globalno zaštitno lice MAX&Co. branda poznata je modna ikona Olivija Palermo koja fanovima MAX&Co. društvenih mreža dijeli svoje savjete o savršenom stylingu, a koje možete pratiti i vi.  

Max&Co otvaranje

 S obzirom na kvalitetu i jačinu ove poznate modne marke i tradiciju među Hrvaticama, sigurni smo kako će Teslina 6 postati glavna modna destinacija najpoznatijih domaćih fashionistica.

Max&Co otvaranje, Sarah Josipović