Brend koji je obilježio ljetnu sezonu s najfotogeničnijim kupaćim kostimima

| Fashion |

Brend koji ovo ljeto osvaja plaža i zaslužuje pažnju kada je riječ o kupaćim kostimima, svakako je La Revêche.

La Revêche dolazi iz Sicilije te se može pohvaliti najljepšim kupaćim kostimima ovog ljeta, koji su ručno rađeni i to na istom otoku s kojega i dolazi.
Pastelne boje obilježavaju ovaj brend, a ono što ih čini drugačijima od ostalih su bogati cvjetni detalji koji također prate isti spektar boja.

Instagram je La Revêche osvojio već davnih dana što niti nije čudno ako uzmemo u obzir fotogeničnost njihovih proizvoda.

La Revêche kupaći kostimi dostupni su u jednodijelnoj i dvodijelnoj varijanti. Jednodijelni imaju potpuno otvorena leđa s ukrasom koji se proteže uz obrub kostima.

Dvodijelni kupaći kostimi dolaze s ukrasom na prednjem dijelu gdje se nalaze grudi te su idealni za žene s manjim grudima, jer će naglasiti upravo taj dio, dok ako imate veće grudi odaberite onaj s ukrasom na trakama za vezanje oko vrata.

Svi vi koji ste se već vratiti s mora i zasluženih godišnjih odmora, ovaj kupaći kostim možete iskoristiti kao savršen način da pokažete svoju preplanulu boju te ga u grad ponesete kao top u kombinaciji s trapericama ili suknjom.