Brend haljina koji će vladati ove jeseni definitivno je Self-Portrait

| Fashion |

 Romantične, seksepilne, čipkaste haljine mladog malezijskog dizajnera Hana Chonga oduševile su cijeli modni svijet u nevjerojatno kratkom roku. Osnovan je prije svega par godina (točnije u jesen 2013. godine), a danas je Self-Portrait brend čije se haljine mogu vidjeti na mnogim svjetskim zvijezdama poput Beyonce, Mirandi Kerr, Emily Ratajkowski, Khloe Kardashian, Oliviji Palermo i mnogim drugim.

Iz sezone u sezonu, iz kolekcije u kolekciju, sve smo više zaljubljeni u ovaj brend i savršene haljine o kojima sanjamo. Mnogi high-street brendovi nude jeftinije varijante popularnih čipkastih haljina, ali nitko ne može doći ni blizu krojevima i dizajnu Self-Portraita. 

Apsolutno je nemoguće odabrati favorite iz jesenske kolekcije jer je svaka sljedeća haljina Self-Portraita sve bolja i bolja. U novoj se kolekciji nalaze čak i dvije vjenčanice, čime je dizajner započeo i Bridal liniju unutar brenda. Jedva čekamo vidjeti koje će se haljine naći na našim omiljenih modnim blogericama, trendsetericama i zvijezdama!