"Boudoir Sweet Fifteen" - slavljenička kampanja vrijedna svakog pogleda

| Fashion |

Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić predstavljaju kampanju za slavljeničku kolekciju "Boudoir Sweet Fifteen" predstavljenu na nedavno održanom Cro À Porteru, koji se održao u prekrasnom ambijentu Klovićevih dvora.

Boudoir ove godine slavi 15 godina postojanja, modnog i umjetničkog stvaralaštva na regionalnoj modnoj sceni. Tom prilikom snimljena je kampanja za kolekciju "Sweet Fifteen" koju je osmislio i snimio cijenjeni modni fotograf Mladen Šarić koji potpisuje i set dizajn. Snimanje je ostvareno u suradnji s najboljim beauty stručnjacima u regiji - Saša Joković radio je šminku, Milena Maršić (Salon Glamour) kreirala je frizure, a styling potpisuje Ivana Pavić. Modeli agencije Talia Model su Ivona, Goga i Tia.

"Boudoir Sweet Fifteen"

Vjerne svome prepoznatljivom modnom rukopisu, koji svake sezone ostavlja bez daha sve fashioniste regije, svakoj novoj kolekciji Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić dodaju neke nove elemente. U ovoj kolekciji to su originalni printevi koji su inače karakteristični za megapopularnu prêt-à-porter kolekciju "Fiskultura", a ovog puta implementirani su u couture kolekciju, koja je nevjerojatno minuciozan spoj isprepletenih elemenata prepoznatljivih upravo za Boudoir estetiku.

"Boudoir Sweet Fifteen"

Slojevitost nježnih teksutra od tila, ručno izražene ruže koje padaju slapovima latica i zamršen vitraj čipkastih aplikacija samo su dio bogatstva Boudoir couture kolekcije "Sweet Fifteen" koja je i ovog puta opravdala sva očekivanja hrvatske modne kritike, ali i podignula letvicu još više. Letvicu koju svake sezone uspješno preskoče te ponovno podignu.

"Boudoir Sweet Fifteen"

"U našoj novoj kolekciji objedinjeni su svi kreativni elementi koji su ikad stvoreni u radu brenda Boudoir. Sve haljine izuzetno su zasićene detaljima, kao da nas vodi misao "i kad je previše, nije dovoljno", ali u konačnici, cjelina svakog modela je u svakom segmentu smislena, te detalji opravdavaju svoju svrhu u kolekciji kao cjeline koja je u duhu Boudoir estetike" , izjavile su Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić.

"Boudoir Sweet Fifteen"