Bijele vjenčanicu su out, jer ovo je boja koju ćete nositi

| Fashion |

Svaka žena je barem jednom sanjala o vjenčanju u bijelom, a bijele vjenčane haljine smatrane su najboljim i jedinim logičnim izborom. Međutim to nije tako, a u 2018. godine sve više mladenki odreći će se bijele boje.

No bez brige, sve buduće mladenke koje su striktno odlučile nositi bijelo, naravno da još uvijek to i mogu, iako trend boja za 2018. godinu bit će nježne nijanse ružičaste. Ružičasta boja zadržava nježnost i nevinost, a opet daje dodatan karakter haljini.

Najnoviji trendovi govore i o izboru više od jedne haljine. Pa se tako mladenke počinju sve češće presvlačiti. Jedna haljina za doček gostiju, druga za ceremoniju, treća za zabavu...

Delikatne tkanine poput svile, čipke i nježnog tila, još uvijek su najtraženije. Na kraju je najbitnije da svaka mladenka nađe svoju haljinu iz snova u kojoj će se osjećati kao prava zvijezda, a pri odabiru nemojte zaboraviti na udobnost. Ne želite biti rob svoje haljine nego se haljina mora stopiti uz vašu idealnu sliku najvažnijeg dana u životu.