Balmainova vojska savršenih amazonki pomela konkurenciju

| Fashion |

 Za Balmainovu jesen-zima 2017 reviju, Olivier Rousteing svojoj je Balmain vojsci dodao pravu amazonsku ljepotu i snagu. Djevojke su izgledale poput moćnih ratnica, a ni ovoga puta na pisti nije nedostajalo poznatih nam lica. Kendall Jenner, Gigi Hadid, Elsa Hosk i Jourdan Dunn samo su neka od standardnih Balmain djevojaka koje su na pistu izašle u uskim, bodycon haljinama uz kontrast drapiranih materijala i opuštenih oblika. 

Francuski dizajner ove se sezone fokusirao na kožu, brušenu kožu, resice i tvid. Paleta boja uključuje crnu, čokoladno smeđu i spektar neutralnih boja koje su kolekciju učinile još mističnijom.

Rousteing je otkrio svoju inspiraciju za novu sezonu bilješkama tijekom same revije. “Žena ove raznovrsne Balmain vojske definira se svojom slobodom, ljepotom i moći. Njihova impresivna unutarnja snaga manifestira se u brojnim uzorcima, printevima i ilustracijama kolekcije. Sljedeće sezone fokus je na životinjskim printevima koji su isprepleteni s dugom Balmainovom tradicijom."