Balenciagine must-have čizme u high street verziji

| Fashion |

Instagram / @darjabarannik

Cvjetne Balenciaga čizme koje su osvojile modni svijet, sada su dobile cjenovno prihvatljivu verziju koja izgleda jednako neodoljivo i šareno.

Jedna od stvari koja nas veseli dolaskom jeseni i nižih temperatura je da konačno možemo izvaditi iz ormara čizme. Ove jeseni one će biti pravi statement. Jednobojne (u upadljivoj boji) ili šarene, svakako će biti u centru pažnje.
Jedne od takvih čizama, koje su već postale jedne on najtraženijih ove sezone, su čizme s cvjetnim printom brenda Balenciaga. Međutim, postoji jedan problem. Koštaju 398 eura. Čak i kada bi ih htjeli kupiti, to više ne možete, jer su u potpunosti rasprodane. Izgleda da nećemo biti ti sretnici koji će prošetati u njima ove jeseni, ili možda...?

Blog / 5 Inch and Up

Srećom, u svijetu cvijeća nekako uvijek sve završi na sunčanoj strani, pa tako i ovaj put. Britanski brend Ego izbacio je čizme koje svojim dizajnom, kao i printom, neodoljivo podsjećaju na one Balenciagine. Toliko su slične da smo ih prozvali pravim klonom. Čak i najbolji modni znalci morali bi dobro protrljati oči da uoče kako se zapravo ne radi o čizmama poznate francuske modne kuće Balenciaga. No, najbolje od svega je zapravo njihova cijena. Daleko prihvatljivija od samo 45 eura.

Balenciaga 398 eura / Ego 45 eura

Ključ uspjeha ovih čizmi je osim zanimljivog printa, i njihov dizajn, odnosno praćenje trenda čarapa čizama. Zahvaljujući peti, vaša će noge izgledati izduženo, a čizma se će se sljubiti i usko obaviti gležanj noge što je čini stabilnom za hodanje. Nemojte se ustručavati kombinirati ova print s prugicama ili cvjetovima drugih različitih boja. Jednako dobro izgledat će uz traperice kao i uz haljinu, a za hladnije dane kombinirajte ih s maxi džemperom. 

Instagram @darjabarannik / Blog 5 Inch and Up