Osmislite si "look" sa zanimljivim prozirnim naočalama

| Fashion |

Archibald Optics, revolucionarni britanski brand naočala predstavio je limitiranu Clear Dawn kolekciju gdje dizajn okvira potječe iz Londona, a same naočale se ručno izrađuju u japanskom gradu Fukuiu. Za svaki par okvira potrebno je 180 manualnih operacija, a također prolazi kroz iscrpnu kontrolu kvalitete. Inspiracija dolazi od poslijeratnog britanskog dizajna što je itekako vidljivo u čistim bezvremenskim siluetama okvira.

Koristeći prozirne acetatne okvire kako bi dobili jedan mix oblika i funkcije, dizajneri su demonstrirali brandovu glavnu bit, transparentnost.

Prozirni okviri su futurističke devijacije od Archibald Optics tradicionalne estetike i iako vođeni trendom, u skladu su s brandovim klasičnim vintage lookom. Radi se o sedam klasičnih aerodinamičnih oblika, a svaki je suptilno originalan te odiše nenametljivim, klasičnim šarmom i nevjerojatnom gracioznošću.

Clear Dawn naočale dizajnirane su s idejom da "raskoš ne bi trebala biti definirana cijenom, a da bi kvalitetne naočale trebale biti dostupne svima".

A. Optics proizvodi dostupni su online, a cijena im iznosi 175£. Archibald Optics također nudi "probaj prije nego što kupiš" uslugu, koja uključuje do tri dizajna na probni rok od tjedan dana.