Alka otvorila vintage boutique u Zagrebu

| Fashion |

Alka i Lora u svom boutigu
Alka i Lora u svom boutigu

Naša poznata pjevačica i kantautorica  Alka Vujica, sa svojom prijateljicom Lorom Ćubrilović u subotu je otvorila svoj prvi vintage dućan u Zagrebu, u Dežmanovoj 2. Boutigue nosi naziv "Mademoiselle -  Vintage & Antique", a u njemu se prodaju vrlo zanimljive i otkačene stvari, velikim djelom upravo iz Alkinog ormara. Od brendiranih torba i torbica, do štikli, nakita, perjanica, remena, šešira, krzna i ludih haljina, a cijene nisu visoke.

Alka , Irinea, Suzy i Boris
Alka , Irinea, Suzy i Boris

 Otvaranju su prisustvovale i mnoge poznate osobe, Alkine prijateljice i prijatelji koji su došli podržati Alku. Matija Vujica je u dućanu pronašla i nešto zanimljivo - svoj sako koji je davno poklonila Alki, pa je rekla kako je baš fora i da joj se dopada te ga je otkupila od Alke!

Alka, Lora, Matija, Suzy i Boris
Alka, Lora, Matija, Suzy i Boris

Okupljeni su se dobro zabavljali i komentirali stajling Alke i Lore te ih prozvali "Lady Gaga" i "Baka Mraz" (naravno, Alka - Gaga, Lora - Baka Mraz). Alka je sve nudila sa šampanjcem i vinom, domaćom pogačom i ostalim delicijama, te je uz Danijelu Dvornik i Loru razrezala tortu.

Alka, Lora, Danijela i Marko
Alka, Lora, Danijela i Marko

Poduzetnici Alki želimo puno sreće s dućanom, a svima koji vole stare i lude stvari u Alkinom stilu preporučujemo da obavezno posjete dućan!