Aleksandra Dojčinović prvu samostalnu reviju posvetila akciji "Korak u život"

| Fashion |

Nakon punih devet godina postojanja na domaćoj modnoj sceni, dizajnerica Aleksandra Dojčinović sinoć je novu kolekciju za nadolazeću jesen i zimu predstavila po prvi put na reviji koju je u cijelosti producirala sama, s timom suradnika. Lijepo ugođena večer počela je partyjem dobrodošlice u cafeu Velvet, odakle je stotinjak uzvanika službenim automobilima eventa prevezeno na lokaciju, do Preporodne dvorane palače Narodnog doma u sklopu Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti na Gornjem gradu. Večer je imala humanitarni karakter i osim što je u cijelosti bila posvećena ženama, uspješnim u različitim poslovnim sferama,  bila je posvećena i akciji „Korak u život“.

Lejla Filipović, Renata Sopek, Severina, Đurđa Tedeschi
Lejla Filipović, Renata Sopek, Severina, Đurđa Tedeschi

Događaj i ovaj put nisu propustili: Severina, Đurđa Tedeschi, Iva Balaban, Andrea i Hrvoje Čermak, Sandra Perković, Ante Vrban, Ana Čagalj, Judita Franković, Petra Kurtela, Korana Gvozdić, Petra Nižetić, Dubravka Cetinski, Lejla Filipović, Božena i Igor Lazarević, Marija Borić, Mila Elegović, Renata Sopek, Milica Mihajlović, Sara Renar, Lana Klingor, Sarah i Suzy Josipović, Martina Podgorski te mnogi drugi.

Lei Lou by Alex Dojčinović
Lei Lou by Alex Dojčinović

Sama revija ponudila je mnoštvo noviteta, a kreacije koje će se u prodaji naći nakon ljeta zaokružena su priča o eleganciji uspješne žene. Zrelim promišljanjem potreba žena kakva je i ona sama, Aleksandra u svakodnevicu uvodi neke nove, za hladnu sezonu pomalo netipične boje i krojeve, no opet ispisujući sve prepoznatljivim Lei Lou rukopisom, kojem su trodimenzionalna, bogata čipka, kašmir, svila i krzno već postali zaštitni znakovi.

Lei Lou by Alex Dojčinović
Lei Lou by Alex Dojčinović

Ljubiteljice Aleksandrinog dizajna sigurno će se zaljubiti u cipele s Lei Lou potpisom, što je još jedna novost ove dizajnerice koja je do sada obuću dizajnirala samo u kooperaciji sa svjetski poznatim brandovima.

Špic gležnjače od brušene kože s vezicama i upečatljivim detaljima poput krznenih pompona, ukrašenih potpetica i metalnih mašnica bit će same po sebi statement detalj, koji će savršeno upotpuniti svaku Lei Lou haljinu, od onih jednostavnih pamučnih, do raskošnih čipkastih. Novost je i model torbice Ania, neodoljivi kovčežić u svim bojama, kao i pletene veste, kojih do sada nije bilo u Lei Lou ponudi.

Lei Lou by Alex Dojčinović
Lei Lou by Alex Dojčinović