INTERVJU:

9 brzopoteznih pitanja za tvorce genijalnih "Angel Wings" jastuka za bebe

| Fashion |

Ovaj neradni četvrtak proveli smo razgovarajući s Brunom Zotmanom i njegovom prekrasnom suprugom Anđelom o jastucima za bebe do 3 mjeseca, a koji lagano - možda ste primijetili - osvajaju tržište. Nastali su na temelju njihove itekako originalne ideje i već dugo ih pokušavamo nagovoriti da s nama podijele tajnu svog uspjeha.

Napokon nam je, evo, uspjelo!

Prekrasne jastuke ste možda već vidjeli na društvenim mrežama kod nekih od vaših prijatelja koji su nedavno postali roditelji jer su apsolutni "must have", ali ukoliko nemate baš previše prijatelja, pogotovo onih s malom djecom te društvene mreže koristite samo kako bi pratili što rade vaši idoli - jastuk ste nedavno mogli vidjeti i kod Fabiana Orellana, poznatog nogometaša Valencije i reprezentativca Čilea.

WALL: Gospodine Zotman, odakle ideja za ovim jastucima? 

Angel Wings je ideja moje supruge i mene koja je nastala povodom rođenja naseg sina prije nešto više od godinu dana. Htjeli smo napraviti nešto posebno za njega, nešto što još nitko nije napravio na ovim prostorima.

WALL: Zašto krila?

Anđeoska krila zato što su anđeli najveći čuvari djece, a jastuk kada se zatvori - dijete je na sigurnom.

WALL: I? Kako dalje nakon ideje...?

Ideja je, dakle, bila tu pa je trebao još samo pronaći nekoga tko će ju pretvoriti u stvarnost. Ponudila se moja mama koja ga je na kraju i ručno izradila.

Svi smo bili oduševljeni izgledom jastuka kao i njegovom praktičnošću.

WALL: A onda?

Nakon što smo malo istražili tržište, obavili razgovore sa potencijalnim klijentima i nagovorili mamu da krenemo u posao, odlučili smo se na obiteljsku "custom made" proizvodnju u kojoj svaki naš maleni anđeo ima ručno rađeni jastuk baš za njega. Što se tiče boja Angel Wingsa odlučili smo da se nećemo ograničavati bojama pa smo se tako igrali toplim, hladnim i pastelnim varijantama sa mogućnošću da i klijent sam izabere boju koju želi za svog mališana.

WALL: Koliko vremena treba Vašoj gospođi majci da izradi jedan jastuk i, ispričavam se što pitam, ali šogor mi uskoro očekuje dijete pa razmišljam da njemu kupim jedan, koje materijale koristite prilikom izrade?

Za izradu Angel Wingsa potrebno je 5 sati rada, od materijala za zimske modele koristimo antialergijske dekice visoke kvalitete koje zadržavaju toplinu i griju naše anđele te za ljetne modele kombinaciju pamuka koji daje prozračnost i svile koja se prilagođava temperaturama i spriječava znojenje. S obzirom da je svaki komad jastuka rađen ručno i da smo ga mi prvi koristili kao roditelji, možemo sa sigurnošću reći da izrađujemo jako kvalitetan proizvod.

WALL: Kakve su povratne reakcije beba? Ima li ih? Ili, eto, barem njihovih roditelja...

Izrazito nam je drago da su svi nasi klijenti oduševljeni Angel Wingsom te da su naši jastuci, osim hrvatskih gradova, pronašli svoje malene anđele u Belgiji, Engleskoj, Norveškoj, Švedskoj, Nizozemskoj, Španjolskoj, Makedoniji, Srbiji, Sloveniji, Bih...

WALL: Ovaj iz Španjolske kojega spominjete, je li to poznati nogometaš Fabian Orellana iz Valencije?

Da, i Fabek - kako mi je dopustio da ga zovem - naručio je jastuk kod nas.

WALL: Pa kako je on čuo za vas? Preko Andyja Bare, još jedne velike zvijezde iz Valencije?

Ne, na naš proizvod je naišao preko društvenih mreža i odmah se oduševio. I mene je iznenadilo kada se javio i nisam bio siguran je li to zbilja on, ali kasnije se pokazao kao super lik.

WALL: Zahvaljujem na razgovoru, recite nam molim Vas najljubaznije još za kraj, kako mnogobrojni čitatelji WALL:HR-a mogu doći do svog jastuka?

Trenutno nam je web stranica u izradi pa se jastuci mogu naručiti putem Instagram ili Facebook stranice