8 bijelih high street haljina za svaku priliku

| Fashion |

Pull&Bear 189,90 kn /249,90 kn

S izlaskom prvih proljetnih sunčevih zraka, bijele haljine iz sezonu u sezonu su nam jedan od najdražih odjevnih predmeta.

Bijelu haljinu možete obući u svim prilikama, od ručka u gradu, proljetnog piknika do noćnog izlaska. Izgledat ćete jednako atraktivno danju i noću. Bijela boja je prilagodljiva i spariti će se s apsolutno svakom bojom. U paru sa žarkim bojama bijela haljina postat će vesela i upečatljiva , dok će pastelne boje učiniti kombinaciju nježnom i romantičnom.

Haljine u bijeloj boji možete pronaći u razno raznim siluetama i krojevima te će svaka žena bez obzira na svoju građu pronaći onu idealnu za nju. Veći problem mogao bi biti pronalazak mjesta u ormaru za sve bijele haljine koje i ovu sezonu obožavamo.

Dok još uvijek čekamo da netko osmisli bijelu haljinu otpornu na mrlje koja će zahtijevati jednako pažnje kao i klasične plave traperice, moramo ipak malo pripaziti kako bi haljina zadržala svoju bjelinu.

Nema boljeg proljetnog osvježenja od bijele haljine. Iako je bijela boja prihvatljiva tijekom cijele godine, ipak nam je najdraža u proljetno i ljetno vrijeme.

Mango 599,00 kn / 249,00 kn

Bijela čipka svakoj haljini daje dodatnu profinjenost. Uz par elegantnih naušnica i visoke potpetice možete ju obući na bilo koji event pa čak i u noćni izlazak. Bijela haljina u lepršavoj maxi varijanti savršena je za šetnju gradom. Naglašava ženstvenost dok istovremeno sakriva sve nedostatke i koji kilogram viška od zime koji još nismo izgubile. 

Zara 299,90 kn /229,90 kn

Strukturiranija bijela haljina daje na ozbiljnosti, a opet zadržava svježinu. Izvezen cvjetni detalj na ramenu bijele haljine jasno daje do znanja da je proljeće stiglo na naša vrata, a završni volan odiše djevojačkom razigranosti.  

h&m / Mohito