6 kombinacija koje će optički izdužiti vaše noge

| Fashion |

Instagram / @tamara

Za svaki problem obično postoji i rješenje. Push up grudnjaci, steznici ili najlonke, a za duže noge visoke potpetice, no da ne bi ostali samo na potpeticama donosimo vam odjevne kombinacije u kojima će vam noge izgledati duže nego ikada.

1. Visoki struk!

Izaberite traperice, kratke hlače ili suknju koja počinje iznad struka. Uz ovaj trik struk se vizualno pomakne prema gore, a što je struk viši to će vam noge izgledati dužima. Za ljeto i tople dana najdraže su nam lagane i prozračne hlače ili suknja  s visokim strukom.

Instagram / @negin_mirsalehi

2. Prava jakna!

Jesi li ikada nosili takozvanu cropped jaknu? Jakna koja je visoko rezana vizualno će smanjiti gornji dio tijela, a zauzvrat će vaše nogu izgledati ljude. Najbolja kombinacija ove vrste jakne za savršenu optičku iluzije je ako je iskombinirate na dugačku haljinu.

Instagram / @ireneisgood

3. Obratite pažnju na boju cipela!

Odlučite se za nude varijantu cipela. Pri odabiru ove boje cipela obratite pažnju da je boja što sličnija vašoj boji kože jer će tako vaše noge izgledati dužima. Isto pravilo vrijedi i za ravne cipele, kao i za visoke pete. No ipak za efekt što dužih nogu najbolje će vam pomoći nude cipela s visokom potpeticom.

Instargram / @awedbymoni

4. Odaberite jednobojnu kombinaciju!

Jednobojne monokromatske kombinacije daju iluziju linije i čine vas višima. Ako želite sakriti koji kilogram viška obucite se u kompletno crnu odjevnu kombinaciju. 

Instagram / @carodaur

5. Kombinirajte hlače ili suknju s viskom strukom i cropped topiće!

Kako bi pojačali efekt hlača s visokim strukom kojeg smo već objasnili, iskombinirajte ih s odrezanim gornjim dijelom. Dvostruki dobitak! Cropped majica ili topić učinit će gornji dio tijela kraćim, a hlače ili suknja s visokim strukom produžit će vaše noge.

Instagram / @queenofjetlags

6. Iznad koljena!

Čizme iznad koljena su magične kada se radi o nogama i njihovoj dužini. Posebno u kombinaciji s kratkom suknjom ova vrsta čizme učinit će vaše noge beskonačno dugima.

Instagram / @tamara