5 zlatnih savjeta kako na fotografijama ispasti visoko i vitko

| Fashion |

Kako pozirati poput profesionalke?
Kako pozirati poput profesionalke?

 Budimo realni: ovih dana, dobra fotografija zaista vrijedi tisuću riječi. Ili barem toliko lajkova. A sve djevojke koje se ne mogu pohvaliti dugim nogama znaju koliko je teško pozirati pred kamerom. U nastavku donosimo 5 zlatnih savjeta kako na sljedećoj fotografiji pozirati tako da vizualno izdužite cijelu svoju figuru!

STAVITE RUKU IZNAD GLAVE

Ne kažemo da na svakoj slici trebate podignuti ruke iznad glave kao da skačete od sreće, ali strateški ih postaviti tako da rukom prolazite kroz kosu ili dodirujete šešir, dodat će visinu vašoj silueti i staviti pažnju na gornji dio tijela.

FOTO: HELLO FASHION

STANITE NA PRSTE

Možda vam zvuči ludo, ali istinito je. Čak i ako su vam stopala u okviru slike, taj ekstra trud učinit će čuda za vaše listove i guzu.

IZBACITE RAMENA UNAZAD

Dobro držanje je jedan od glavnih faktora koji utječu na vašu izduženu figuru na fotografijama. Pravite se kao da vam je oko glave omotana vrpca i izbacite ramena unazad. Toliko je jednostavno!

Foto: ATLANTIC-PACIFIC
Foto: ATLANTIC-PACIFIC

PREKRIŽITE JEDNU NOGU ISPRED DRUGE

Umjesto da držite nogu jednu do druge, prekrižite ih i tako stvorite malu optičku iluziju. Rezultat? Visoka i vitka figura te vizualno izduženije tijelo! 

Foto: SONG OF STYLE
Foto: SONG OF STYLE

POSTAVITE KUT KAMERE NEŠTO NIŽE

Ne, ne govorimo o prednjoj selfie kameri... Ali ako postavite kut fotoaparata u razini torza, izgledat ćete više na fotografijama jer je udaljenost između vaše glave i objektiva veća.