5 savjeta za kupovinu u Zara dućanima

| Fashion |

Zara je savršen spoj luksuznog i pristupačnog zbog svoje kvalitete i širokog izbora artikala, a mi moramo priznati da nam je to definitivno jedan od najdražih dućana. Ako ste veliki pobornici Zarinih komada odjeće i ako često kupujete u baš tom dućanu, vjerojatno već znate za neke od ovih trikova, ali mi vam otkrivamo baš sve što trebate znati kako biste prošli povoljno i efikasno u isto vrijeme. Također treba napomenuti da su ovi trikovi vrlo korisni i za kupovinu u drugim dućanima s odjećom, kao što su H&M, Bershka, Stradivarius, Pull & Bear, ...

Zara

1. Kupujte četvrtkom

Četvrtak je dan u tjednu kada Zara dobiva nove zalihe odjeće, kako u fizičkim dućanima, tako i u online trgovinama, što znači da je ovo savršen dan za ubiti vrijeme nakon posla i pritom naći najnovije stvari. Također, tako ćete se uvijek prvi moći dočepati najboljih stvari koje dođu u malim količinama.

2. Čekajte sezonske rasprodaje

Iako u Zari možete pronaći neke ubojite komade po pristupačnim cijenama tijekom cijele godine, držite se shoppingiranja u ljetnim i zimskim mjesecima. Tada trgovina ima ogromne rasprodaje u kojima je baš SVE sniženo. Tako da ako naiđete na neki par savršenih cipela koje su vam i dalje preskupe, a znate da se približava veliko sniženje, radije pričekajte i dobit ćete ih u pola cijene.

Zara

3. Prijavite se na newsletter

Zarini zaposlenici često su vrlo tajnoviti kada su u pitanju nove kolekcije ili rasprodaje. Kako bi došli do najnovijih informacija prijavite se na njihov newsletter koji vas, za razliku od drugih trgovina, neće dosađivati dosadnim objavama, već samo onim korisnim.

4. Skinite Zara aplikaciju 

Kako bi vam svi artikli bili nadohvat ruke, najbolje da skinete Zarinu aplikaciju na vaš mobilni uređaj. Naime, na aplikaciji postoji jedna zanimljiva i veoma korisna značajka za koju mnogi ljudi ne znaju. Pri odabiru bilo kojeg komada odjeće postoji opcija "dostupnost u trgovinama" koja vas preko vaše lokacije povezuje s najbližim Zarinim dućanima i obavještava vas o dostupnosti i količini određenog artikla u traženom broju.

5. Pokupite narudžbu u trgovini

Online naručivanje stvari svakako je najbrži i najbezbolniji način za izbjegavanje prepunih trgovina, pogotovo u vrijeme rasprodaja. Ali umjesto da stvari koje kupite na njihovom web-shopu naručite doma, jednostavno ih naručite u najbližu Zarinu prodavaonicu izbjegnite plaćanje naknade za dostavljanje kupljene stvari. Tako ćete uštedjeti novac koji kasnije možete potrošiti na neki drugi komad odjeće.

Zara

Nadamo se da su vam ovi savjeti bili od pomoći i da ćete ih primijeniti pri vašoj sljedećoj kupnji.