5 modnih trenutaka koji su obilježili godinu

| Fashion |

Instagram/ @ladygaga

Ova godina je bila puna zanimljivih trenutaka u fashion svijetu i možemo se samo nadati da će takva biti i sljedeća.

Donosimo vam 5 najvažnijih trenutaka iz modnog svijeta u 2018.godini: 

Instagram/ @ladygaga

Lady Gaga na premijeri filma
Nijedna modna top lista ne može proći bez Lady Gage pa tako ni ova. U Engleskoj, na premijeri filma Zvezda je rođena, gdje tumači glavnu žensku ulogu, pojavila se u kreaciji inspiriranoj viktorijanskim dobom. Gaga je izgledala kao prava kraljica u ovoj Alexander McQueen haljini ukrašenoj perjem, biserima i zlatnim detaljima.

Instagram/ @savagexfenty

Slavljenje ženskog tijela na Rihanninoj modnoj reviji
Savage X Fenty revija ženskog donjeg rublja bila je najznačajniji događaj na ovogodišnjem Fashion Weeku u New Yorku zbog manekenki koje je Rihanna odabrala. Bilo je tu žena različite dobi, boje kože, oblika tijela pa čak i onih koje su bile trudne.

Instagram/ @serenawilliams

Serena Williams na US Openu
Serena se na teniskom terenu našla u dizajnu čuvenog kreatora Virgila Abloha, osnivača modne kuće Off-White. Naizmjenično je nosila dvije haljine u kojima je izgledala kao moderna verzija balerine. Jedna haljina bila je u crnoj varijanti, a druga u boji lavande.

Instagram/ @revista_love

Vjenčanica Meghan Markle
Cijeli svijet je s nestrpljenjem očekivao kraljevsko vjenčanje, koje je ujedno i jedan od glavnih događaja ove godine. Meghan nas uopće nije razočarala kada je zakoračila u jednostavnoj bijeloj haljini s dugim rukavima, dizajna modne kuće Givenchy. Tako je pokazala svoju skromnost i naginjanje ka klasičnoj eleganciji.

Instagram/ @rihannaargentina

Met Gala
Najvažnije modno okupljanje svake godine je ove godine dobilo i svoje najdramatičnije izdanje do sada. Tema su bila Nebeska tijela: Moda i katolicizam. Tako je Cardie B izgledala kao svetica, Zendaya je bila nalik Jovanki Orleanskoj, a Rihanna se obukla u stylish verziju vrhovnog pape.