4 pravila uz koja ćete svako jutro izgledati kao modni stručnjak

| Fashion |

Instagram / @designjugle

Pitate se kako su neke djevojke svaki dan savršeno obučene i uspiju idealno uskladiti svoju modnu kombinaciju ? Jednostavno, ujutro slijede stroga modna pravila.

Bez brige, jer i vi to možete! Implementirajte ova jednostavna pravila i svako jutro ćete biti styling kraljica.

1. Kreirajte novu kombinaciju oko najdražih odjevnih komada
Svatko od nas ima par posebnih odjevnih komada koje volimo i u kojima izgledamo fantastično bez obzira na sve. Bile to skinny traperice, bijela košulja ili džemper. Ako ima svoju ''uniformu'' jednostavno se skoncentrirajte na nadogradnju tih određenih odjevnih komada. Izvadite svoje najdraže komade iz ormara te prema njima odaberite ostatak kombinacije.

Instagram / @jdfashionfreak

2. Započnite s cipelama
Sigurno mislite kako je započinjanje s cipelama redoslijed koji ne može funkcionirati, ali u krivu ste. Neka vaše cipele određuju kako ćete izgledati taj dan i koju odjeću ćete obući. Ako na primjer izaberete loafer cipele, taj dan odlučite se za pametan i ''odrasli'' poslovni izgled. Vjerujte svom raspoloženju oko odabira cipele, jer cipele su pravo nadahnuće za ostatak kombinacije.

3. Nosite samo statement modne dodatke
Modni dodatci? Naravno, nosite ih sa zadovoljstvom, ali molimo vas da pripazite i ne nosite previše raznolikih dodataka u isto vrijeme. Pretjerivanje s modnim dodatcima zbunjuje oči promatrača, a vaša modna kombinacija izgledat će jeftino.
Osim toga, ako želite stvoriti čist styling koji će biti prepoznatljiv, radije investirajte u par kvalitetnih komada nakita koje ćete stalno nositi i koji se uklapaju uz sve kombinacije. Istovremeno ćete izgledati dosljedno sami sebi, a i riješit ćete se brige kako odabrati modne dodatke za dan. Isto tako, radije investirajte u kvalitetan šal i kapu za zimu te obratite pažnju na boju koja će najbolje odgovarati uz većinu vaše garderobe. 

Instagram / @jdfashionfreak

4. Izaberite jednostavnu torbu
S odabirom torbe završavamo svaku modnu kombinaciju. Ako želite izgledati šik u svakom trenutku, odaberite torbu koja nema previše detalja. Jednostavne torbe uklopit će se uz sve modne kombinacije, a vama će dati elegantan i cool izgled. Što jednostavnije, to bolje.