3 must-have komada koji vizualno sužavaju bokove

| Fashion |

 Ako želite malo vizualno suziti svoju figuru, donosimo jednostavne savjete i trikove kako to postići uz minimalno truda i dobro odabranim modnim komadima. Sve što trebate je obratiti pažnju na određene detalje i odabrati prave materijale i krojeve. U nastavku donosimo 3 must-have komada kojima ćete barem malo vizualno suziti bokove kad to poželite...

ELEGANTNE HLAČE

Odaberite elegantne hlače. To znači da veliku pozornost morate obratiti na džepove. Od materijala pa sve do mjesta na kojem su postavljeni, loš kroj ili predebeli materijal u sekundi će stvoriti "višak" na neželjenom dijelu tijela.

Glamorous / Fashion Union / The Jetset Diaries
Glamorous / Fashion Union / The Jetset Diaries

PENCIL SUKNJA

Ova klasična silueta uvijek vam osigurava vizualno izduženiju figuru. Ključno je odabrati model koji dolazi taman iznad koljena i nije pretjerano sužen na dnu.

ASOS
ASOS

SVILA

Najbolja stvar kod svile i materijala nalik na svilu jest njena mogućnost da savršeno naglasi tijelo. Baš zato što je materijal opušten i prozračan, neće se stisnuti uz tijelo te će na kraju stvoriti paravan oko područja bokova te izdužiti siluetu vašeg tijela. 

ASOS / ASOS / Gestuz
ASOS / ASOS / Gestuz