14 Asos haljina u kojima ćete zasjati na svakom vjenčanju

| Fashion |

Sa završetkom korizme počinje sezona vjenčanja koja, uz kraću pauzu tijekom ljeta traje do kraja listopada. Ako ste u godinama kada tijekom jedne godine imate po pet ili više vjenčanja, vaš budžet je ozbiljno narušen, s obzirom na svadbeni poklon, ali i činjenicu da za vjenčanje trebate i odjenuti nešto prigodno. Iako podupiremo recikliranje starih haljina, kao i nošenje haljina na više vjenčanja, svatko od nas mora svake godine kupiti barem jednu haljinu za nadolazeća vjenčanja. Danas vam donosimo pregled najljepših haljina za vjenčanja s Asosa. Jednostavno ih je za naručiti, a s obzirom da haljinu niste kupili u svom gradu, već online, vjerojatno je neće imati nijedna druga gošća na svadbi.

ASOS GOLD vintage haljina, 200 eura

Asos, 200 eura

Predivna vintage haljina u svijetlo zelenoj boji učiniti će svaku damu kraljicom plesnog podija. Decentne šljokice, gola leđa i dva reda volana na damskoj dužini do lista ovu haljinu svrstava na naše prvo mjesto naljepših. 

Needle & Thread, €186.66

Asos, €186.66 eura

Svijetlo siva nježna haljina koja podsjeća na baletne suknjice idealna je za ljetna vjenčanja.  

ASOS SALON, €160 eura

Asos, €160.00 eura

Haljina za one koji se ne boje boja i dezena, zeleno-roza kombinacija cvijetnog veza savršeno je proljetna i lako se kombinira uz modne dodatke. 

ASOS WHITE, €153.33 

Asos, eura

Mini haljina s maxi plaštom pobrinuti će se da na vjenčanje ne prođete ne zamijećeno, a tu je i savršena plava boja. Iako nije idealna za one koji plešu cijelu noć, odaberitei je za laganija vjenčanja ili vjenčane večere.

ASOS WHITE, €126.66

Asos, €126.66 eura

Iako ova haljina nije za svakoga i treba je znati nositi, njena lakoća i prozračnost te fini materijal čine je idealnom za vjenčanja, a golo rame daje notu seksepila.

ASOS SALON, €113.33 

Asos, €113.33 eura

Cvjetna čipkana haljina u predivnoj smaragdnoj boji idealna je za plavuše, a gola leđa daju onaj posebni zavodljivi dodir cijelom stylingu. 

ASOS SALON, €113.33

Asos, €113.33 eura

Nježno žuti žakard s golim ramenima pravi je damski odabir. 

ASOS, €113.33

Asos, €113.33 eura

Nježna svijetlo roza haljina koja izgleda poput crop topa i suknje s gumbima kao jedinim detaljem za pravu princezu. 

ASOS PETITE SALON€100.00

Asos, €100.00 eura

Na prvu pomalo neobična, ali jako uočljiva haljina cvjetnog uzorka s oversized mašnama na ramenima u ljubičastim nijansama. 

ASOS SALON, €100.00 

Asos, €100 eura

Seksi haljina s 3D cvjetnom čipkom za one s dobrim nogama i za vruća ljetna party vjenčanja.

Chi Chi London, €90.66

Asos, 90.66 eura

Preslatka tamno plava haljina golih ramena s teksturalnim materijalom u skater obliku.

ASOS, €86.66

Asos, eura

Duga svijetlo plava haljina na jedno rame s volanima i prorezom idealna je za one koji vole svečaniji i ozbiljniji izgled na vjenčanjima. 

Chi Chi London, €82.66

Asos, €86.66 eura

Satenska roza haljina izgleda kao da je napravljena za kraljicu maturalne večeri, ali je savršen odabir i za vjenčanja.  

ASOS, €73.33

Asos, eura

Nešto sekepilniji i hrabriji odabir s cut-out detaljima i dekolteom dolazi u dvije boje, atraktivnoj narančastoj i prekrasnoj tamno-plavoj. 

ASOS, €60.00 

Asos,€60 eura

Jednostavna haljina čistih linija sa zanimljivim detaljom mašna na ramenima koje podižu cijelu priču idealna je za dnevna vjenčanja i one koji vole jednostavnost.