11 esencijalnih komada s kojima problem nemam što za obući naprosto ne postoji

| Fashion |

Koncept capsule ormara temelji se na određenom broju komada i cilj mu je sa što manje komada odjeće stvoriti što veći broj odjevnih kombinacija.
Ovaj koncept naravno varira od ormara do ormara i prilagođava se svakoj pojedinoj garderobi. No, ipak postoje određeni komadi koji zasigurno trebaju postojati u svakom ormaru.

To su klasični komadi poput dobrog sakoa, kaputa, bijele košulje, klasičnih salonki i slično, ukratko, komadi koji možete iskoristiti za svaku priliku. Tako ne ispunjavate svoj ormar komadima koji u njemu postoje samo da bi stvarali gužvu i nepreglednost, nego u njemu postoje samo stvari koje su nosive, dobro vam stoje i bezvremenske su.

Zara 399 kn

1. Sako je komad odjeće koji treba postojati u svakom ormaru, može se kombinirati s različitom odjećom i prilagoditi svakom stilu.

Zara 199 kn

2. Bijela košulja vjerojatno je najpametnija modna investicija, trendovi odlaze i dolaze, ali ona je tu zauvijek.

Zara 299 kn

3. Klasične salonke, čak i ako niste ljubiteljica štikli, ili je za vas hodanje u štiklama nemoguća misija, vjerujemo da ste više puta bili u prilici kada su bile pa gotovo neizbježne. Upravo je to razlog zašto ih trebate posjedovati, nabavite neke koje su vam udobne i za koje ste sigurni da vam nekoliko sati provedenih u njima neće stvoriti problem.

Zara 199 kn

4. Traperice su također jedan od komada u kojem možete uvijek i svugdje. Lako ih prilagodite prilici kombinirajući druge komade. Stoga pronađite one koje laskaju vašem obliku tijela i pospremite ih u ormar.

Zara 299 kn

5. Priuštite si jednu dobru torbu koja će vam trajati sezonama. Birajte klasičniju i onu koja odgovara vašim potrebama, ako svakodnevno iz kuće izbivate cijeli dan, vrlo je vjerojatno kako ćete u torbi imati sve što vam je potrebno da taj dan i preživite, pa neka i to bude jedan od faktora kod odluke o kupnji torbe.

Zara 229 kn

6. Jedna dobra suknja neizostavan je komad, također pronađite onu koja stoji vašem obliku tijela i u kojoj se ugodno osjećate.

Zara 199 kn

7. O ravnim cipelama ne moramo puno pisati, neka budu lijepe i udobne.

Zara 39 kn

8. Obična bijela majica osnovni je komad ormara, izaberite onu od lijepih i koži ugodnih prirodnih materijala.

Zara 229 kn

9. Mala crna haljina, jer je mala crna haljina. Ako je već niste pronašli, pogledajte 15 najljepših ovdje.

Zara 199 kn

10. Tenisice su vjerojatno jedina obuća u kojoj možete provesti dan, a da vas noge ne bole navečer kad se vratite kući. Ako još niste pronašli one koje vam se sviđaju, mi smo pronašli najljepše tenisice iz high street ponude.

Zara 599 kn

11. Samo što nam nije stiglo hladno vrijeme u kojem nam je jedina pomoć kaput. Ovih nekoliko dana dok još možemo hodati u tankim jaknicama istražite ponudu u trgovinama i razveselite se jednim klasičnim i lijepim kaputom.