Victoria's Secret kreirat će grudnjake "Survivor bra"?

| Beauty |

Survivor bra kampanja
Survivor bra kampanja

Akcije građana postale su sve češća pojava u suvremenom društvu. Bilo da su humanitarnog ili aktivističkog karaktera, najčešće kao konačan cilj imaju pozitivan i društveno vrijedan ishod. Jedan od takvih sigurno je i peticija Amerikanki Allane Maiden i njene majke Debbie Barrett (koja je preboljela rak dojke) koje su njujorškom uredu Victoria’s Secreta poslali peticiju za kreiranje linije grudnjaka za žene koje boluju od raka dojke. 

Peticiju je do sada potpisalo 118.000 ljudi, a samo dan nakon primitka Allane i Debbie pozvane su na razgovor s Tammy Roberts Myers, podpredsjednicom eksternih komunikacija Limited Brandsa u čijem je vlasništvu jedan od najpoznatijih lanaca donjeg rublja.

Victoria’s Secret ozbiljno je shvatio prijedlog da se osmisli “survivor bra” (grudnjak za preživjele) koji bi ženama s rakom dojke i onima koje su ga preboljele, ali morale odstraniti dojke, ulio dodatno samopouzdanje i dojam da su lijepe kao što su i prije bile. Victoria’s Secret još nije poslao službeno priopćenje o svojoj odluci, ali svi se nadamo kako će podržati ovu hvalevrijednu ideju. Ukoliko i vi želite podržati kampanju, svoj potpis virtualno možete dati ovdje

Debbie Barrett i Allana Maiden
Debbie Barrett i Allana Maiden