Uklonite neželjene dlačice do ljeta pomoću IPL tretmana!

| Beauty |

Uklonite neželjene dlačice do ljeta!
Počnite na vrijeme razmišljati o uklanjanju neuglednih dlačica

Polako nam dolazi proljeće, a samim time i period kada često nosimo lepršave kratke haljine. Samim time, potrebno je uložiti novce i trud u redovno otklanjanje dlačica na nogama. Vjerujemo da ste vidjeli Rihanninu sramotu, kada se u New Yorku pojavila s raskošnom bundom i jednako raskošno dlakavim nogama... Da biste izbjegli njenu sramotu, vrijeme je da počnete razmišljati o njezi i ljepoti vaših nogu.

Ako niste znali, dlačice rastu u tri faze, a one ovise o nasljednom genetskom tipu, hormonima i dobi, pa ih tako trebate i tretirati.

Uklonite neželjene dlačice do ljeta!
Rihanna se izblamirala nedavno u New Yorku pojavivši se s dlakavim nogama

Novost u salonu ''Manuela Picard Beauty'' koji se nalaze u Petrinjskoj su IPL tretmani Crystal Clear aparatom koji vas kroz nekoliko mjeseci sasvim riješe dlačica! IPL tretman se može izvoditi na svim dijelovima tijela zahvaćenim dlačicama, a preporučuje se 6-12 tretmana, između kojih je potrebno napraviti pauzu od 4-6 tjedana. Prije tretmana jedino je potrebno pustiti dlačice, a zatim se prepustiti bezbolnom tretmanu koji će vas jednom zauvijek riješiti neželjenih dlačica.

Osim IPL tretmana, salon ''Manuela Picard Beauty'' nudi i brazilsku, Hollywoodsku i čak Bollywoodsku depilaciju, koja vaše privatne dijelove ukrašava sa Swarovski kristalima. Tehnika za otklanjanje dlačica i predivnu glatku kožu je bezbroj, no IPL tretman daleko je najučinkovitiji.

IPL tretmanima se osim dlačica mogu riješiti i akne, hiperpigmentacija, potpunoj obnovi kože, kuperoze, ožiljaka, bora i proširenih pora. Na ove odlične tretmane možete se naručiti ovdje.