Svjetski tjedan recikliranja najavljen suradnjom H&M-a i pjevačice M.I.A.

| Fashion |

H&M World Recycle Week featuring M.I.A.

Londonska pjevačica M.I.A. odlučila je surađivati sa švedskim modnim gigantom H&M-om kako bi zajedno kreirali video spot koji podiže svijesti o održivosti mode u skolpu nadolazećeg Svjetskog tjedna recikliranja koji traje od 18. do 24. travnja.

Pod nazivom "Rewear it", video sadrži različite društvene influencere i inspirativne ljude iz cijelog svijeta, uključujući i kinesku glumicu Yao Chen, ali i glazbene umjetnike, plesne umjetnike, komičare i ljude koji se strastveno bave pitanjima zaštite okoliša i društvenih problema.

H&M World Recycle Week featuring M.I.A.

"Svjetski tjedan recikliranja obuhvaća sva problematična pitanja zaštite okoliša, kao što su odlagališta, te se ističe kao pokretač globalnog pokreta", kaže M.I.A.

H&M-u je cilj prikupiti 1000 tona nepoželjnih ili dotrajalih odjevnih predmeta od kupaca širom svijeta u više od 3.600 trgovina. Tako će u Singapuru, u H&M trgovinama tijekom ovog tjedna, kupci moći dobiti 2 bona u vrijednosti 15% popusta za svaku doniranu vreću u kojoj se nalazi neželjeni tekstil . Također, za svaki prikupljeni kilogram, 2 centa (u eurima) bit će donirani Straits Times School Pocket Money fondu.

H&M World Recycle Week featuring M.I.A.

Shopping s razlogom? To je nešto na što nas uvijek možete nagovoriti.