Šarene i neobične čarape apsolutni su modni hit ove jeseni

| Fashion |

Očekuje nas izrazito šarena jesen, a razlog tome dolazak je poznatog njemačkog brenda čarapa Wigglesteps na hrvatsko tržište. Šarene čarape i dokoljenke ovog poznatog brenda od danas su u prodaji na web stranici, u XYZ Premium Fashion Storu u Zagrebu i Splitu te XYZ Studio prodavaonici u Zagrebu, a svojim dizajnom zasigurno će oduševiti sve modne zaljubljenike. Ove statement čarape, kao što sam opis govori, nose određenu poruku, raznih su boja te su namijenjene osobama koje same kreiraju svoj stil i same postavljaju modne trendove. Posebna izrada i izvrstan dizajn čine ove čarape pravim must have komadom ove sezone.

Wigglesteps čarape

Izvrsni motivi jedan su od glavnih razloga zašto ćete se zaljubiti u Wigglesteps čarape. Ako ste ljubitelj životinja, Wigglesteps će vas oduševiti asortimanom čarapa sa životinjskim motivima, posebno čarapama s francuskim buldogom, zebrom, jednorogom te različitim preslatkim motivima mačaka i psića. Velika je potražnja za cvjetnim i ljubavnim motivima, a apsolutni su hit Wigglesteps-ice s art, vintage i retro te urbanim motivima.

Wigglesteps čarape

Ove statement čarape u bojama Wigglesteps lansirane su 2014. godine u Njemačkoj te su u vrlo kratkom roku postale pravi modni hit u cijeloj Europi. Svaki model napravljen je s ciljem da vlasniku uljepša i razveseli dan i to najviše zbog trendovskih boja i zabavnih izjava. Godišnje nude preko 50 novih „statement“ inovativnih uzoraka, a nose ih žene i muškarci koji znaju nositi boje na odvažan, napredan i nekonvencionalan način.

Wigglesteps čarape

Posebna pozornost stavljena je i na način izrade i kvalitetu materijala. Tehnologija proizvodnje Wigglesteps čarapa jedinstvena je, moderna i ekološki prihvatljiva. Napravljene su od prozračnog materijala s membranama koje sprječavaju znojenje, reguliraju vlažnost stopala, a time i hlađenje te grijanje te su stoga idealne za sve koje imaju problema sa znojenjem stopala. Unutrašnjost čarapa napravljena je od organski uzgojenog pamuka, a naizgled su bešavne. Razlog tome su fini, gotovo nevidljivi šavovi koji omogućuju potpunu udobnost.

Wigglesteps čarape

Trenutno se u ponudi nalazi skoro 200 ženskih, muških i dječjih različitih modela. Čarape su univerzalnih veličina, cijena ženskog para čarapa je od 59,97 kn do 67,47 Kn, a muškog 74,97 kn.