Proljetna odluka - korekcija vida nikad nije bila bolja i preciznija

| Lifestyle |

Optical Express

Korekcija vida uz iDesign tehnologiju nikad preciznija

Uvijek prvi u novim tehnologijama Optical Express ponovno pokazuje zasto je broj 1 u Europi u laserskoj korekciji vida. Uvođenjem IntraLase i Advanced Custom Vue tehnologije 2009. godine na hrvatsko tržiste, Optical Express postavlja visoke standarde u laserskoj korekciji vida. Sada Optical Express ide i dalje uz iDesign tehnologiju, jedinstvenu na ovim područjima, koja vid kroji upravo po vašoj mjeri!

Kao i otisak prsta i vaše su oči jedinstvene - svako oko ima svoje posebne karakteristike. U Optical Expressu i LASIK i PRK zahvati mogu biti dodatno poboljšani upotrebom iDesigna, revolucionarnog wavefront dijagnostičkog uređaja koji može detektirati čak i najsitnije nepravilnosti vašeg oka, što dodatno omogućuje kirurgu da prilagodi zahvat posebnostima upravo vašeg oka.

Optical Express

iDesign mjeri vašu dioptriju na 1.200 točaka na vašoj rožnici, što je pet puta više nego što je činila dosadašnja wavefront tehnologija. Da pojasnimo - za određivanje naočala i kontaktnih leća određuje se približna srednja vrijednost dioptrije svih točaka na rožnici. Upotrebom wavefront tehnologije mjeri se dioptrija na nekoliko stotina točaka, dok iDesign tehnologija vrši mjerenja na 5 puta više točaka od klasične wavefront tehnologije.

Ova 3-D slika je izuzetno precizan 3D reljef vašeg vida koji detaljno obrađuje i najsitniju karatkteristiku, što omogućava kirurgu da napravi plan zahvata koji je u potpunosti prilagođen i specifičan vašem oku. Ti se podaci zatim prenose u laser kako bi se ispravile nepravilnosti i time korigirao vaš vid.

Optical Express

Korištenjem ove tehnologije možemo ne samo korigirati vid preciznije od naočala ili leća ili standardnih metoda laserske korecije vida, već je moguće korigirati puno kompleksnije i više dioptrije nego ikada prije. Čak i kod onih pacijentata koji do sada nisu bili kandidati za zahvat!

Zahvaljujući golemom iskustvu kirurga Optical Expressa i to upravo na tom području, temeljitosti njihovih pregleda i prvorazrednoj, personaliziranoj skrbi, možete biti sigurni da će se svakome posvetiti osobno, s pozornošću i bez žurbe.

Optical Express

Optical Express daruje svakog čitatelja besplatnim pregledom vida. Ispunite obrazac i rezervirajte svoj termin!

U Optical Expressu, centru za lasersku korekciju vida, kažu da rade najbolji posao na svijetu jer mijenjaju ljudima živote nabolje i uživaju u tim pozitivnim promjenama. Upravo zato tu radost dobrog vida žele podijeliti i s vama, našim čitateljima - sve čitatelje i čitateljice Wall.hr-a, Optical Express odlučio je počastiti s besplatnim pregledom za lasersku korekciju vida.

Sve što trebate napraviti je ispuniti obrazac koji se nalazi na kraju članka i iskoristiti ovu pogodnost do kraja svibnja! Cijena ovog temeljitog pregleda očiju inače je 750 kuna, a svi ga naši čitatelji dobivaju gratis nakon što ispune obrazac i rezerviraju svoj termin.

Više informacija o Optical Express poliklinici nađite na njihovoj službenoj stranici  ili na njihovoj Facebook fan stranici.