Premijerno pogledajte Destination Ultra – Croatia Music Week film

| Art |

Destination Ultra – Croatia Music Week Premijerno prikazan film Destination Ultra – Croatia Music Week

Destination Ultra – Croatia Music Week održat će se od 14. do 20. srpnja na 9 pozornica na 4 različite lokacije.

U splitskoj La Bodegi premijerno je prikazan službeni Destination Ultra – Croatia Music Week film nastao u produkciji neponovljive Final Kid ekipe. 9-minutni film ističe jedinstvene lokacije, hrvatske prirodne ljepote i Ultra Europe festival u punom sjaju, pružajući ljubiteljima glazbe širom svijeta savršen razlog da posjete ovogodišnji tjedni maraton događanja.

Destination Ultra pozicioniran je kao jedinstven koncept i kao jedini Ultra festival na svijetu koji traje 7 dana, s partijima koji se održavaju na 3 bajkovita hrvatska otoka - Hvaru, Braču i Visu, te glavni Ultra Europe događaj na Stadionu Poljud u "najlipšem gradu na svitu" - Splitu. 

Premijerno prikazan film Destination Ultra – Croatia Music Week

Dalmatinska obala je vrhunski prikazana prekrasnim, kinematografskim kadrovima koji prikazuju panoramu i krajolike koji se stapaju s istinskim prirodnim ljepotama Hrvatske i beskrajnim uzbuđenjem sudionika festivala - gotovo više od 150 000 posjetitelja iz 140 zemalja maše zastavama na taktove glazbe više od 150 svjetski najpoznatijih elektro DJ-eva.

Yacht Regatta je također najavljena u filmu, a organizatori očekuju oko 600 jedrilica i jahti ove godine. Zračna luka Split primila je više od 40 privatnih zrakoplova koji su sletjeli samo s jednim ciljem – Destination Ultra, a ove godine očekuju povečanje tog broja.

Premijerno prikazan film Destination Ultra – Croatia Music Week

Destination Ultra 2016 datumi:

14. srpnja – RESISTANCE™ Opening Party @ Giraffe Palm Beach House, Split
15. – 17. srpnja – ULTRA Europe @ Stadion Poljud, Split
16. srpnja – Yacht Regatta @ Zlatni Rat, Bol, Brač
17. srpnja – ULTRA Beach @ Hotel Amfora Grand Beach Resort, Hvar
18. srpnja – RESISTANCE™ Closing Party, Vis

Lijevo: Goran Kovačević; desno gore: Joško Stella; desno dolje: Sandi Kulpen

Goran Kovačević, zamjenik gradonačelnika Splita, dodao je: “Film je odličan uvod za ULTRA festival 2016. i predstavlja ljepote Splita i Dalmacije, što je najbolja pozivnica na svijetu. Mladi iz svih krajeva svijeta doći će u naš grad – djelomično zbog festivala, a djelomično da bi uživali u destinaciji. ULTRA i Split čine savršen spoj i nepobjedivu kombinaciju koja je rasla u svakom aspektu tijekom godina. Danas je ULTRA sinonim za odličnu zabavu, kao i za simbiozu lokalnog stanovništva i stranih gostiju. ULTRA je iznimno značajna za Split u marketinškom i ekonomskom pogledu i vjerujemo da će Split i Splićani biti najbolji mogući domaćini spektakla na Poljudu. Pripreme teku vrlo dobro i nema sumnje da ćemo ULTRA festival odraditi na najvišoj mogućoj razini.“

Sinergiju gradskih i županijskih institucija u namjeri da ova ULTRA bude najbolja do sada potvrdili su i Joško Stella, direktor Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije te Alijana Vukšić, direktorica Turističke zajednice grada Splita.  

Alijana Vukšić

Regionalne karte možete od sada kupiti na rate - broj ograničen!

Ultra Europe u ponudi ima i regionalne karte koje imaju posebnu cijenu od samo 899,00 kn, a dostupne su posjetiteljima iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Kosova. Broj karata je ograničen.

Prodajna mjesta gdje možete kupiti karte su Večernji list, 24sata, ticketshop.hr i Tisak Media širom Hrvatske, a uvedena je mogućnost kupnje na rate zbog čega organizatori očekuju porast broja posjetitelja iz regije.