Predstavljamo Toxicat: Mladu domaću modnu marku vrijednu pažnje

| Fashion |

Predstavljamo Toxicat
Predstavljamo Toxicat!

Interesantan crno bijeli lookbook s hipnotizirajućom Ana Mariom Cajner bilo je nemoguće ignorirati; Jednostavne, urbane, a opet tako drugačije komade od svega na tržištu pronašli smo u radionici novog brenda kojem predviđamo blistavu budućnost. Radi se o brendu Toxicat, dizajnerice i stilistice Željke Molnar, poznatije pod imenom Lia Stazia.

Predstavljamo Toxicat
Toxicat

Njena priča je započela sa zanimljivim nakitom, radi i kao dio tandema Vintage Faith, a sada se odvažila i na vlastitu modnu marku. Kaže kako joj je dizajniranje odjeće oduvijek bilo nešto što želi napraviti, samo je čekala pravi trenutak. U međuvremenu se školuje za dizajnera i sada kada je stekla određeno znanje smatra da je došlo pravo vrijeme za lansiranje prve kolekcije.

Predstavljamo Toxicat
Toxicat

Kolekcija imena ''A (symmetric) gameplay'' inspirirana je geometrijskim oblicima, jednostavnošću te spajanjem mekanih i udobnih materijala akromatskih boja u upečatljivu i prepoznatljivu igru simetrije i asimetrije. Lia kaže kako je ˝Žena koja nosi Toxicat moderna je ali i drugačija, ne boji se pokazati tko je kroz odjeću. Snažna. Pozitivna. Izražajnije osobnosti. Teži odjeći koja će joj dati prostora da se izrazi, transformira i kombinira ovisno o prilici i osjećajima. Prikazuje njenu elegantnu stranu s dozom stava. Jednostavnu s dozom upečatljivosti i karaktera. Zaigranu uz dozu smirenosti.˝

Predstavljamo Toxicat
Toxicat

Prvu kolekciju prezentirala je kroz lookbook u suradnji sa Sexy Plexy nakitom, a za fotografije je zaslužna Karmen Poznić. Seriju fotografija krasi već spomenuta Ana Maria Cajner, prema kojoj mnogi gaje simpatije, pa tako i Lia. ˝U Ana Mariu Cajner sam se zaljubila na prvi pogled. Privukla me njena ljepota i mogućnost transformiranja. Bila je savršena djevojka za viziju koju sam imala.˝, podijelila je s nama mlada dizajnerica.

A sada najbitniji dio: Kako nabaviti Toxicat odjeću? Toxicat komade odjeće možete naručiti preko njihovog službenog Facebook fan pagea ili e-maila, a raspon cijena je, kako čujemo, sasvim realan s obzirom na kvalitetu materijala i izrade.

Predstavljamo Toxicat
Toxicat