Pokémoni slave 20. godišnjicu uz kolekciju odjeće za spavanje

| Fashion |

Pokémon Company slavi svoju 20. godišnjicu ove godine. Kako ulazi u svoje treće desetljeće postojanja, tvrtka se upustila u zrelije pothvate - kolekciju donjeg rublja, pidžama i ostalih "noćnih" modnih dodataka.

Shack News izvještava o suradnji Pokémon Companyja s Yummy Marketom, japanskom modnom kućom, zbog koje je nastala Pokémon kolekcija odjeće za spavanje, uključujući donje rublje, pidžame, ogrtače, masku za spavanje i Pokéball toaletnu torbicu. Nažalost, pliš Pikachu grudnjaci i gaćice koristili su se samo za promotivne slike kolekcije i neće biti za prodaju, ali Pokémon majstorica može sanjati, zar ne?

Pokemon Company/Yummy Mart

S obzirom na to da je prva Pokémon igra objavljena sredinom 90-ih, najranije igračice na Gameboyu sada su potpuno odrasle, stoga igračice Pokémon Reda i Bluea, ovo je za vas. Pokémon kolekcija dostupna je na Yummy Martu od danas, 20. travnja, i bit će dostupna u raznim trgovinama diljem Japana. Ako postoji išta što može naučiti iz godina igranja Pokémaon, to je da nije lako sve stvari uhvatiti. Uz veliku dozu povjerenja i napornog rada, postaje moguće, iako nije uvijek lako. "Moraš skupiti sve", kako kažu.

Pokemon Company/Yummy Mart