Napokon imamo rješenje za stavljanje umjetnih trepavica: Flashes

| Beauty |

 Svaka žena sanja o čvrstim, gustim, uvijenim i tamnim trepavicama, baš onakvima kao s reklama za maskare. Nažalost, svi znamo da su trepavice s reklama zapravo umjetne i/ili dorađene u photoshopu.

Umjetne trepavice mogu izgledati veoma dobro, ali prava je muka stavljati ih ako nemate potrebno znanje i vještinu. Stavljanje individualnih umjetnih trepavica većinom završava ljepilom u ili na vašem oku, a umjetne trepavice završe 5 cm udaljene od vaših prirodnih. Naravno, postoje i samoljepljive umjetne trepavice u komadu, ali budimo realni, svi mogu prepoznati da nisu prave. Pripremite se: ovaj uređaj za postavljanje umjetnih trepavica će vam promijeniti život, ili barem olakšati uljepšavanje.

Flirt Flashes

 Nova linija šminke, Flirt Cosmetic odlučila je stati na kraj ženskim mukama oko trepavica tako što je kreirala aplikator po imenu Flashes koji sam stavlja umjetne trepavice tamo gdje bi trebale ići. Tvrtka kaže da nalikuje na klamericu za trepavice.

Flirt Flashes

Oblik aplikatora zaobljen je i divno pristaje vašoj ruci tako da imate veoma prirodan osjećaj koji čini stavljanje umjetnih trepavica puno lakšim. Uporaba je vrlo jednostavna, a učinak je veoma prirodan izgled gušćih trepavica bez prevelike muke. Naravno, kao i za svaki pametni uređaj, i za ovaj postoji mobilna aplikacija na kojoj možete gledati beauty tutoriale i ostale video sadržaje vezane uz uređaj.

Flirt Flashes

Pakiranje je dizajnirao digitalni influencer Donald Robertson, a zaštitno lice branda je poznata pjevačica Amber Rose. Proizvod stiže 15. rujna, cijena će mu iznositi 28$ , a biti će dostupan na njihovoj web stranici flirtcosmetics.com

Flirt Flashes