Najljepši plutajući apartman na svijetu kojeg možete iznajmiti

| Travel |

Poniranje u bazen je tako passé. Ili nam barem tako javljaju iz Airbnba. Na njihovoj se ponudi smještaja za najam našao novi plutajući ponton koji se nalazi nedaleko od obale Queensland u Australiji. Ovaj savršen resort gostima nudi nenadmašno privatno mjesto za plivanje: Veliki koraljni greben. Zapanjujući apartman se nalazi iznad najvećeg svjetskog koraljnog grebena, pružajući gostima priliku da doslovno skoče iz kreveta u vodu i istraže višebojan svijet ispod površine.

Great Barrier Reef

Plutajući apartman ima dvije spavaće sobe i jednu kupaonicu i smjestiti može do četiri gostiju. Na pontonu ne postoje prozori tako da ćete zaspati uz šum valova te se probuditi u jutarnjim satima uz izlazak sunca iznad oceana. Vaši susjedi nisu tipični Airbnb susjedi - greben je dom za 600 vrsta koralja, 1625 vrsta riba i 30 vrsta kitova i dupina.

Great Barrier Reef

Najbolji dio? Za jednu obitelj ili grupu prijatelja, ovaj ludi tropski odmor bit će besplatan. Airbnb je sklopio partnerstvo s Disney Pixarom (zbog novog animiranog filma "Finding Dory") te jednoj obitelji/grupi prijatelja poklonit će jedno noćenje na čarobnom pontonu. Za goste će kuhati slavni australski kuhar Neil Perry koji će kreirati kulinarsku gozbu pomoću lokalnih Queensland namirnica - regije poznate po divovskim škampima i slanoj baramundi.

Great Barrier Reef