Lines and Colours i Sementa Rajhard definitivno imaju nešto za reći

| Art |

Lines and Colours i Sementa Rajhard

Hrvatski bend "Lines and Colours" koji se zadnjih dva mjeseca otkako je osnovan probija i na strano tržište snimio je cover pjesme Say Something koju u original izvode Christina Aguilera i bend A Great Big World s poznatom glumicom i pjevačicom serije Stella, Sementom Rajhard. 

Do ove suradnje došlo je jer su Filip Jungić, Igor Kranjec i Saša Maček, dečki iz benda Lines and Colours željeli napraviti neku obradu kojom će razveseliti svoje fanove te im pokazati da jednako kvalitetno mogu otpjevati ovu svjetsku uspješnicu u svom aranžmanu.

"Kada smo razmišljali o duetu koji smo željeli napraviti prvenstveno za naše fanove, ali onda i za siru javnost, željeli smo za to imati najjači ženski vokal kod nas. Pjesma je vrlo emotivna i posebna pa je logičan odabir bila upravo Sementa. Osim toga ona je svježe lice koje smo pratili od kako se pojavila kod nas na sceni i zbog njezinog izuzetnog talenta i upečatljive osobnosti, mislimo da je bas ona pravi pogodak za cover pjesme Say Something. Osim sto ima anđeoski glas, Sementa je i veliki profesionalac pa smo vrlo brzo riješili snimanje vokala, a onda i sam video. Nismo htjeli da taj cover video bude još jedan u nizu “radnih” videa iz studija ili slično, pa smo zato okupili cijelu ekipu profesionalaca, koji se i inače brinu za nas te u cijelu priču uključili i Varaždinski kvartet koji je sigurno dignuo dodatno cijelu ovu stvar. Rezultat imate priliku vidjeti i sami, a zadnjih dana slušamo samo pohvale, tako da smo svi jako zadovoljni ovim ad hoc projektom" izjavili su dečki.

Lines and Colours ft. Sementa Rajhard - Say Something

Lines and Colours trenutno osvajaju i međunarodne glazbene ljestvice pa se tako nalaze već nekoliko tjedana na solidnom 15 mjestu jedne Španjolske Top 40 ljestvice na kojoj su prešli i poznate svjetske zvijezde poput Beyonce, Miley Cyrus, Pharella Williamsa i mnoge druge.

Dečki trenutno punom parom rade na novom singlu, koji će biti predstavljen na Valentinovo. "Naravno da i ova pjesma nosi jaku poruku ljubavi, što je generalno važno i za nas sve u bendu. Uvijek nastojimo ici u smjeru emocija koje će biti nabijene pozitivom i koje će onima koji nas slušaju biti svojevrsna inspiracija za nešto lijepo, kreativno, konstruktivno" izjavili su dečki. 

Ovaj mladi talentirani trio smatra da je muzika najjače oružje koje može pomoći ljudima u teškim trenucima i staviti im osmijeh na lice, te nadodaju "Nova pjesma je brza i više plesna. Sigurni smo da će biti još i veći hit nego nas prvi singl Beautiful Addiction koji se vrti i van granica lijepe naše i postiže dobre uspjehe i na internacionalnim top listama. Nakon sto izađe ta nova pjesma, vrlo brzo ćemo za nju snimiti i video pa se svi u bendu jako veselimo tome, a osim toga jedva čekamo da je i čujete. Nakon nje imamo u pripremi još nekoliko novih materijala na kojima također radimo." 

Lines and Colours - Beautiful Addiction

"Jako smo ponosni na naš management i cijelu ekipu koja radi oko benda ovdje u Hrvatskoj i u Americi. Naši manageri se brinu za svaki detalj oko naše karijere, naravno u dogovoru s nama, i ništa nije prepušteno slučaju. S nama tako radi medu ostalima i Trevor Dahl, naš glazbeni direktor koji je do sada radio sa stvarno dosta jakih imena u svijetu glazbe. U Hrvatskoj ga se nekako najviše spominje kao suradnika popularnih One Direction za koje zadnje što je radio je bio singl Truley Depley Medley" izjavili su dečki te dodali"Trevor je osim toga i sam songwrtier/artist koji je presvirao cijelu Ameriku i ima puno dobrih kontakata u svijetu glazbe. Možemo vam otkriti da trenutno bas pregovaramo da video premijera za nas novi singl bude na nekom jačem glazbenom portalu u Americi, ali o tome vise uskoro."