Kruh s leopard pjegama oduševljava izgledom i okusom

| Wine and dine |

Prije samo nekoliko mjeseci, kada su temperature bile iznad 20 Celzijevih stupnjeva, pisali smo o neobičnom „lubenica“ kruhu kojeg proizvode na Tajvanu po tajnoj recepturi. No sada vam donosimo posebnu poslasticu koja bi vaš blagdanski stol mogla učiniti još boljim.

Budite sigurni da ćete se zaljubiti u „leopard“ mliječni kruh! Iako ne znamo točno u koju bismo kategoriju smjestili ovu ukusnu poslasticu (je li kruh ili pecivo), u jedno smo sigurni – oduševit će vas izgled i okus. Francuska pekarica po imenu Patricia Nascimento koji živi u južnom Portugalu napokon je odlučila podijeliti tajnu tog davno izgubljenog recepta.

Priprema tijesta za "leopardov" mliječni kruh

Jednostavno napravite po jednu seriju tijesta od vanilije, čokolade te spoja čokolade i vanilije. Stavite tamna tijesta u hladnjak. Zatim od svjetlijeg tijesta (mix vanilije i čokolade) napravite cilindre, zamotajte ih prvo u tamno tijesto i na kraju u tijesto od vanilije te ih posložite u oblik kruha.

Za kraj, Nascimento preporučuje kruh jesti s Nutellom. Cure sline.

Leopard mliječni kruh