Kreacije Igora Galaša apsolutno su osvojile austrijsku publiku

| Fashion |

Igor Galaš potpuno oduševio publiku na Assemblyju u Grazu

Prošli je vikend protekao u znaku Design Festivala Graz u sklopu kojeg je održan i Assembly - tradicionalno modno događanje koje modu i dizajn predstavlja na jedinstven način. Kao što i priliči ovakvom modnom događaju, velika modna revija održala se na Schloßberg pozornici s koje puca pogled na cijeli Graz, a Igor Galaš njome je potpuno vladao.

Igor Galaš potpuno oduševio publiku na Assemblyju u Grazu

Modne su revije bile natjecateljskog karatkera (Kastner und Öhler Fashion Award) pa su vladali strogi kriteriji za ulazak u samo finale. Hrvatsku je ove godine predstavljao Igor Galaš svojom kolekcijom "U Pokretu". Zanimljive kombinacije statičnih baznih komada kao što su hlače, tunike i košulje, Igor je razigrao veselim pletenim ogrtačima koji prate svaki korak i pretvaraju model u jedinstvenu cjelinu koja mami poglede. Točku na I njegovom dizajnu dao je i frizer Mario Trešćec (frizerski salon Kefa) koji savršeno zaokružuje Galaševu modnu priču. Dečki su dobili najveći pljesak, a za Igorovim su modelima "poludjele" Austrijanke.

Igor Galaš potpuno oduševio publiku na Assemblyju u Grazu

Pobjednik ovogodišnjeg natjecateljskog dijela Assemblyja jest dizajnerski dvojac Rene Pomberger i Michael Mairhofer s modnim brendom Roee čiji su ručno izrađeni kožni komadi oduševili stručni žiri.

Više fotografija potražite na Modnom Almanahu.

Alma Premerl Zoko na Assemblyju u Grazu