Katie Holmes blista u najnovijoj kampanji za Bobbi Brown

| Beauty |

Katie Holmes za Bobby Brown
Katie Holmes za Bobby Brown

Naravno, sve istinske ljubiteljice make-upa obožavaju se igrati s raznolikim bojama i isprobavati dramatične oblike tuševa, ali što je s onim danima kada se sama po sebi osjećaš prekrasno i samo ti treba malo šminke da naglasiš taj prirodni sjaj? Predstavljamo vam najnoviju kolekciju Bobbi Browna: Nude Glow.

Osim što je zaštitno lice ove kampanje prekrasna Katie Holmes (a tko ne bi želio izgledati poput nje?), kolekcija je prepuna ruževa, lakova za nokte i paleta sjenila koja su namijenjena upravo naglašavanju prirodne ljepote svake žene! Prema Brown, to je "sjaj koji jednostavno osvježava izgled kože i naglašava njenu prirodnu boju".

Omiljeni proizvod iz kolekcije je Svjetlucavi iluminator u prahu koji dodaje prekrasan sjaj koži uz bilo koji izabrani make-up. "Lagano nanošenje iluminatora na vrhove jagodica, duž nosa i preko čela ostavlja kožu sjajnom", kažu iz Bobbi Browna i dodaju: "baš onakvom kakvu viđamo na Hollywoodskim ljepoticama". 

Ovi proizvodi iz limitirane kolekcije Bobbi Browna zasada su dostupni samo online, a mi ih se nadamo vidjeti i u našim parfumerijama!

Bobbi Brown: Nude Glow
Bobbi Brown: Nude Glow